Hol tudom megnézni hogy anno mennyi ponttal vettek fel egyetemre? Felvin, neptunban vagy valahol meg lehet nézni?
Figyelt kérdés
Fontos lenne. Köszi!2020. nov. 1. 17:19
1/4 anonim válasza:
Neptunban nem, felvin egy idő után megszűnik a profil, így maximum egy-egy elkallódó email-ből talán megtudod. De ha BME-re vettek fel, akkor nem okozhat gondot a pontszámod kiszámolása sem.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom pontosan melyik tantárgyakat számították választottnak. Illetve van még egy kérdésem, erre nem emlékszem pontosan. Ha emelt angol érettségi ( 5ös lett) a választott, akkor az ugye +50 pont. Viszont ebben az esetben is hozzáírják a +28 pontot ha ez egyben a nyelvvizsgám is?
2020. nov. 1. 17:49
3/4 anonim válasza:
Te választottad a tantárgyakat, nem ők, így sem emlékszel? Gondolom a legjobb jeggyel abszolvált tantárgyaidat választottad, abból tudsz kiindulni.
Milyen szakra jelentkeztél? Mert ha nem felvételi tárgy az angol, akkor az emelt szintért nem kaptál +50 pontot, csak +28-at a nyelvvizsgáért. Ha pedig felvételi tárgy volt és abból számították a pontjaidat, akkor az 50 pontot kaptad meg, a +28-at nem, mert egy nyelvből csak egy jogcímen jár pluszpont.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom régen hogy volt, de mostanában a postai úton érkező értesítő levélben is benne van, hogy hány pontot értél el és hány pont volt a minimum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!