Mért nem zárnak be végre a középiskolák és egyetemek Magyarországon?
Figyelt kérdés
Több országban is bezárták már,itt is indokolt lenne2020. okt. 30. 22:00
61/72 anonim válasza:
Azért az se art, ha cselekvés előtt gondolkodnak...
62/72 A kérdező kommentje:
Haha,végre bevezették
2020. nov. 9. 12:23
63/72 anonim válasza:
Annyira azért ne örülj, mert január 5-én, a -2 fokban szar lesz majd újra suliba menni ;)
64/72 anonim válasza:
Nem látok rá nagy esélyt, hogy már január elején vissza is nyithassak, de neked legyen igazad.! Amúgy jan. 5-en mindig is úgy volt, hogy -2 fokban kellett menni, nem lesz benne semmi furcsa. 😉
65/72 A kérdező kommentje:
Na most a sok élettelen, aki tagadta hogy be lesznek zárva, és mindenkit lehurrogtak, beismerhetik hogy nem volt igazuk 😘😁
2020. nov. 9. 15:45
66/72 anonim válasza:
"Annyira azért ne örülj, mert január 5-én, a -2 fokban szar lesz majd újra suliba menni ;)"
Január 5. helyett JÓ ha március 5. lesz az!
67/72 anonim válasza:
használom az AGYAMAT onnan és nem vakít el a narancsköd.
Onnan.
Zavard el a narancsködöt és te is látni fogod.
68/72 anonim válasza:
Mi köze ennek a narancsködhöz? Semmi.
69/72 anonim válasza:
Hát csak sajnálni tudom most azokat, akik örömüket lelik abban, hogy nekik volt igazuk.
Tiszta káosz van az egyetemen, nem egy gyakorlati órát fel kellett függeszteni és senki nem tudja, hogy kapunk majd rá jegyet, amikor a vizsga is gyakorlati lett volna.
De lényeg, hogy a megmondóemebereknek igazuk volt... (wtf?)
70/72 anonim válasza:
Senki se szereti, ha az élet belekop a levesebe, az igaz. De azért egy kis rugalmassaggal belathato, hogy az egyetemi tanulmányokat bármikor lehet majd folytatni. Addig meg lehet szerezni munkatapasztalatot pl. az egészségügyben. Az is ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!