Mért nem zárnak be végre a középiskolák és egyetemek Magyarországon?
"Most már tényleg nem értem mért nem lép a kormány"
Próbáld megérteni, hogy NEM MINDENKINEK könnyű az online tanulás.
Nekem pl. tönkrement a gépem, ami itthon van, ahhoz nem nyúlok, mert nem az enyém. Már egy ideje telefonon vagyok.
Egy laptopra gyűjtök, mert jövőre lesz informatika órám is, hogy tudjak majd min tanulni.
Szóval NE, ne legyen online oktatás, mert nekem - meg gondolom még másoknak - megnehezítené a dolgát. Egyszerűbb, ha bemegyek, leadják és anyagot ott.
"Próbáld megérteni, hogy NEM MINDENKINEK könnyű az online tanulás."
MOndjuk fel kéne fogni lassan hogy az iskolák bezárása/átállítása NEM oktatástechnológia-pedagógiai kérdés és soha nem is volt az.
Járványügyi kérdés. Nem szempont hogy a távokt mennyire hatékony stb.
LÉnyegtelen. 100-ik szempontocska.
Ha járványügyi szempontból indokolt lesz, ZÁRNI fognak és semmiféle didaktikai kérdés nem merül majd fel.
Szerencsére azok, akik döntenek erről, most nem így gondolkodnak, mert figyelembe veszik a diákok lehetőségeit is. Az online oktatás hülyeség, mert az internet/okostelefon/laptop még nem elterjedt annyira, hogy az pótolni tudja KÉNYELMESEN a hagyományos tanulást. Arról nem is beszélve, hogy nem minden tantárnak jó.
Aki fél a virustól, maradjon otthon, és probléma megoldva.
Aki meg kimegyek az utcára, az vállaljon egy minimális kockázatot, hogy elkaphatja. Az iskola bezárásának nincs jelentősége, mert ha aki lemegy az interspárba, simán hazaviheti a Covidot. Aki felszáll egy buszra, elkaphatja, aki elmegy dolgozni elkaphatja.
Otthon kell maradni annak, aki fél. Teljes mértékben egyetértek Orbán Viktorral, hogy az országnak működnie kell. Nem kell bezárni semmit.
Nem kívánom senki halálát, sem megbetegedését, de aki tudja magaról, hogy veszélyeztetett, eleve ki sem kellene menni az utcára.
Cristiano Ronaldo is elkapta a virust, de felépült. Miért? Mert egy élererős, egészséges életet élő fiatalember. Na most, aki tudja magáról, hogy meg sem közelíti CR7-et ebben a tekintetben, az minek járkál? Aki tudja, hogy öreg, MINEK JÁRKÁL?
Ha már zárunk, akkor MINDENT zárni kellene, ez így fair. Ha be merik zárni az iskolámat, be kellene zárni a plázákat stb. mindent. És önkénteseknek kellene élelmiszert vinni szkafanderben az embereknek.
Mi ez a kettős mérce, hogy kicsesznek a diákokkal, de Piri néninél tömegek állnak a zöldségesben?
" Nem kell bezárni semmit."
Ez esetben az összes ország amely zárat alkalmazott egy hülye csak a mi ragadós kezű lopcsák doktorminiszter urunk az igazi ász.
Világos.
Hülyék az olaszok a németek a franciák a britek a szlovákok a szlovének a lengyelek a románok az ukránok a belgák (a sor hamarosan bővül...)
Mindenki hülye KIVÉVE MI természetesen. Az autópályán szembe jön mindenki, de nem mi megyünk a rossz irányba-nem, hanem mindenki más.
Világos.
"Na most, aki tudja magáról, hogy meg sem közelíti CR7-et ebben a tekintetben, az minek járkál?"
mert ha nem megy meg a munkahelyére akkor KIRÚGJÁK. Azért járkál.
Én miért töltök napi 2x 1 órát több átszállással a BKV-n? Mert ha nem megyek be, kivágnak.
Ha járkál, akkor eleve vállaja, hogy a Covid-19 fertőzödhet, amit átadhat másoknak is. De tesz rá, mert a munkahelye fontosabb. Látod, mindenki azt nézi, ami neki megfelelőbb forgatókönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!