Már megint egy érvelési hiba! Két rossz lehetőség mellől elzárod a megvalósítható legkisebb rosszat: az online oktatásra és egyéb ügyintézésre való áttérést kormányzati döntéssel, és megfelelő kormányzás esetén a szükségképpen leálló ágazatok kompenzálásával. Nem az a megoldás, hogy ha valaki veszélyben érzi magát, merthogy veszélyhelyzet van, akkor egyénileg adja fel az egzisztenciáját, hanem arra való az állam a mi adónkból, hogy ezt optimálisan szervezze.
2020. nov. 3. 11:11
42/72 anonim válasza:
"azt mondják, hogy nagyon rossz, alig kapnak levegőt, kótyagos fejjel fulladozzák végig az órákat"
ne az eldobható maszkokat add rájuk, szerezz szövetből készült maszkokat, azok sokkal jobbak. az eldobhatóban én is egész nap szédelegtem, nagyon rossz volt, aztán váltottam textil maszkra, sokkal jobb!
2020. nov. 3. 15:07
43/72 anonim válasza:
"Járványügyi kérdés. Nem szempont hogy a távokt mennyire hatékony stb."
jogos, kit érdekel a sok mélyszegénységben élő kisiskolás, akiknél van hogy kajára se jut hónap végén, nem hogy számítógépre meg internetre (most az mellékes hogy a szülők elisszák/elpiálják a pénzt, a lényeg az hogy ezek a gyerekek nagyon durván ki vannak hagyva az oktatásból)
2020. nov. 3. 15:09
44/72 anonim válasza:
Egyetértek az emlegetett kettős mércével. Tavasszal, amikor kb. mindenki megértette, hogy otthon kell maradni, kik voltak ki kint? Az idősek. Meg a fiatalok, akiknek pont online oktatás volt. Nem egyszer láttam, hogy a városban bandáztak általános iskolás/középsulis diákok, mi közben egyetemistaként engem köteleztek arra, hogy távoktatásban tanuljak. Ez nem fair és én is csak úgy tudnék elfogadni egy ilyen ismételt országos intézménylátogatási tilalmat, ha kijárási tilalom is lenne.
2020. nov. 3. 19:06
45/72 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy te vagy a jövendő értelmiségije, elég gyermeteg ez a dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállás.
2020. nov. 3. 19:09
46/72 anonim válasza:
"ezek a gyerekek nagyon durván ki vannak hagyva az oktatásból"
De akkor lesz rá minél nagyobb esélyük, hogy behozzak a lemaradasukat, ha minél többen élve maradnak közülük is, a tanáraik közül is, meg a rokonaik közül is.
2020. nov. 3. 19:14
47/72 anonim válasza:
"mi közben egyetemistaként engem köteleztek arra, hogy távoktatásban tanulják"
:D
A világon senki se kötelez rá. Bármelyik pillanatban donthetsz úgy, hogy inkább elmesz dolgozni, és majd akkor jársz egyetemre, ha olyanok lesznek a körülmények, amilyenekre vágysz. Felnőtt létedre ezerszer inkább szabadon rendelkezel az életéről, mint egy tanköteles tini.
2020. nov. 3. 19:23
48/72 A kérdező kommentje:
De jó, ma se jelentették be...
2020. nov. 3. 19:26
49/72 anonim válasza:
De elég egyértelműen elmondta, hogy valami 5-7 nappal követjük Ausztriát...
2020. nov. 3. 19:39
50/72 anonim válasza:
#48: Csak idő kérdése. Rendkívüli jogrend. Innentől felgyorsul.
Várom a nyelvvizsgamentes diploma kiadásának meghosszabbítását. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!