Szerintetek át fognak állni digitális oktatásra a középiskolák?
Szlovákiában sem akartak átállást - mégis bezártak a középiskolák.
Csehországban sem akartak átállást - mégis bezártak a középiskolák.
Mit gondoltok, hamarosan itthon is átállunk digitális oktatásra?
1. A pedagógusok is annyit tudnak, mint te vagy én.
2. Milyen intézkedések kellenének, te nagyon hülye?? Normális ember örül, hogy nem kell otthon rohadni!!
22es:
Sajnalom, hogy ilyen csokkent szellemi kepessegu vagy es megkerdojelezed a tanarokat. Szerinted a Centrum, az Oktatasi Miniszterium nem ertesul elobb, egy rendeletrol ami intezkedest von maga utan es amirol az oktatasi intezmenyeket ertesiteni kell?! Hat akkor nagyon naiv vagy!👩🎓👎
Illetve megkerdojelezed a szigorubb intezkedesek letjogosultsagat, mikor a kornyezo orszagokban MINDENHOL SOKKAL szigorubb intezkedesek vannak mar. Csak meg itthon nem, holott nalunk kezd a legrosszabb lenni a Covid statisztika.
Remelem akkor is igy fogsz kardoskodni Te virustagado ostoba, ha lelegeztetogepen horogsz es az apoloert csengetsz mar szazadszor.🤣☢️👍
#30 Simán belehalhat. Ha túlsúlyos/krónikus betegségben szenved akkor könnyen.
De ha csak enyhe alapbetegsége van akkor is megvan rá az esély.
Erdekes 1honapja meg mindenki
“Fogjatok mar fe hogy nemzarnak be az iskolak !!444”
Mostmeg mindenki aztmondja hogy igen
Erdekes mar nem hisztek Orbannak?
#32 Én egyébként pont, hogy azt figyeltem meg, hogy kategóriánként változó a nép felfogása.
Itt a közoktatás témakörben általában olyanok írnak akik egyetértenek amellett, hogy bezárnak de ha ugyanezt kiírod politika kategóriába vagy esetleg emberek kategóriába akkor a népesség döntő többsége ellenezni fogja és azt hajkurássza amit te beidéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!