Mennyi az esély az érettségire? Ki hogy látja?
Tudom, hogy a miniszterelnök bizakodóan nyilatkozott pénteken efelől, de másfél hónap múlva elvileg ballagás, bizonyítványosztás, aztán meg ugye érettségi. Közben viszont azt olvasom, hogy a mostani leállás az nem pár hetes, hanem inkább hónapos lesz. Meg azt is olvasni, hogy idén már lehet, nem is lesz iskola. Szóval akkor mi lesz? Ugrik emiatt a felvételi is? Tudom persze, hogy sokaknak már van érettségijük és ők tudnak jelentkezni, de mi van a frissen érettségizőkkel, vagy az újraérettségizőkkel?
Lehet már a témában valamit tudni? Meddig kell várni, hogy valaki mondjon valamit? Lehet, hogy az utolsó pillanatban fog eldőlni?
Készülni készülök persze addig, csak na, szerintem mindenki bizonytalan.
"Lehet már a témában valamit tudni?" - nem lehet, mert senki sem jós.
"Meddig kell várni, hogy valaki mondjon valamit?" - ezt sem lehet tudni, a járvány lefolyásától függ.
"Lehet, hogy az utolsó pillanatban fog eldőlni?" - elképzelhető.
Amúgy szerintem meg lesz tartva, de azért én kb. 1 hónapos csúszást tippelek.
Ne találgassatok mert azzal semmire nem mentek.
Orbán megmondta, hogy majd még érettésgi előtt fog tájékoztatni nyilván ez függeni fog attól mennyi az új betegek száma stb...
Voltak olyan javaslatok is, hogy szóbeli ne legyen csak írásbeli érettségi.
Elég gyorsan nő az új betegek száma szerintem nem lesz érettségi, vagy ha lesz is ellesz tolva. De ez megint csak találgatás várd ki a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!