Szerintetek át fognak állni digitális oktatásra a középiskolák?
Szlovákiában sem akartak átállást - mégis bezártak a középiskolák.
Csehországban sem akartak átállást - mégis bezártak a középiskolák.
Mit gondoltok, hamarosan itthon is átállunk digitális oktatásra?
"úgy van, hogy a WHO is kijelentette, hogy ez a korona fszság "
Igen? Hát ha a WHO mondta akkor az a neten is fenn van. Idézd már be! Linket kérek! A WHIO munkanyelve az angol így angol forrás is jó. Várom a linket!
11 Idézz pontosan nagyeszűkém! Kérdésként tettem fel. Nem foglalkozom az egész korona cirkusszal, itt-ott látok egy-egy szalagcímet, de nem nézek utána, mert leszarom az egészet. Szóval nem véletlenül tettem fel kérdésként.
Én egyébként valószínűleg már 1 hónapja átestem ezen a nyomorult betegségen (kicsivel több mint két hétig nem éreztem szagokat-ízeket, és 2 napig volt hőemelkedésem, kis torokkaparásom). Ismerősöm ugyanilyen tünetekkel most tölti a karantént. Volt olyan hülye, hogy teszteltetni ment... Semmi extra, egy sima nátha jobban megviselt. Szóval emiatt igazán kár tönkrevágni az egész világot.
"Szerintem még az őszi szünetig kibírja a rendszer, de utána kétlem"
Ha a sógorék ott a Lajtán túl bezárnak majd akkor mi is. És mit hallani sógoráktól? Hogy fontolgatják a zárást. Csehek meglépték románok meglépték szlovákok meglépték szlovének meglépték-de ez kevés(nesze neked V4 es együttműködés mi Viktor???) De ha a sógorék is meglépik (és meg fogják) na akkor OVnek azonnal tele a gatya és zár ő is.
"Az iskolák bezárása járványügyi szempontból egy hülyeség."
Világos. AZért zárta be 4 SZOMSZÉDOS ország járványügyi okokból mert hülyeség, Világos. Megint szembe megyünk az autópályán mindenkivel és persze mindenki a hülye nem ám mi.
Magyar virtus.
Én halál nyugodt vagyok lesz itt még ihajjj annyi korlátozás csak győzd számolni.
Kásler pubi pl tegnap kijelentette nyugodtan meg lehet tartani az állami okt 23-i rendezvényeket
erre ma kis előjáték abból mi várható (meg egy gyomros Kásler pubinak..)
Operatív törzs: Csak a zászlófelvonást és a díjátadást tartják meg október 23-án
nyugodtan lehet rendezvényre menni mi? hát mást már lehet tényleg nyugodtan... mert NEM LESZ rendezvény.... Bumm.
Nos, valoban epp itt lenne az ideje. Szerintem az oszi szunet utan mar nem kell visszamenni.
Ma is kerdeztem a gyerekek ofojet, csak annyit mondott "Nem sokaig leszunk mar". Nos, nyilvan ok tobbet tudnak, mint mi. A tavaszi iskolabezarast is kb 1 hettel elotte tudtak, mint a nép. Nyilvan hogy legyen atallasi idejuk.
De az iskolabezaras edeskeves...sokkal szigorubb intezkedesek kellenenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!