Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért mondják ezt sokan erről...

Miért mondják ezt sokan erről az egystemről?

Figyelt kérdés

Jövőre fogok végezni a gimiben és valami gazdasági szakra szeretnék továbbmenni.

Néztem már pár egyetemet,olvastam róluk véleményeket,meg is kérdeztem személyesennis pár embert.

Igazából a BGE is felmerült,mint lehetséges egyetem, viszont sok rosszatt hallok róla.

Sokan mondták /olvastam, hogy sok ott a proli, suttyó gyerek, sokan vannak akiket már sehova sem vettek fel de apuci fizeti és itt olyan a színvonal,hogy még ők is végig tudják csinálni,sok az agyilag zokni,menőző arc.

Gondoltam itt is felteszem ezt a kérdést most,hogy ezek releváns vélemények?

Köszi a válaszokat!

2020. aug. 22. 19:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Nyilván a nagy általánosságról beszélünk. Lehet, hogy még a Harvardon is vannak link emberek, de nagy általánosságban a BGE-re nem azok mennek, akiket tényleg érdekel a gazdaság, és oda-vissza vannak a mikroökonómiáért, szabadidejükben economist-ot meg Piketty könyveket olvasnak... ezeket nagyobb eséllyel találod meg a Corvinuson, és a munkáltatók, akik éppen nem valami droid excelezgetős' munkára toboroznak embereket ezt tudják is..
2020. aug. 23. 13:52
 12/15 A kérdező kommentje:

Hát akkor azt hiszem a BGE-ről lemondok:D énnem vagyok az a link fajta és érdekel is minden ami a gazdasággal kapcsolatos

Köszi a válaszokat!

2020. aug. 23. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

HAHA

Corvinusra járok,itt is megy a puskázás orrba szájba és mindenki szétbulizza az agyát szorgalmiban.

Szóval nem tudom miről beszéltek:D

Az lehet,hogy sokkal több ponttal veszik fel az embereket,de ugyanúgy megy a csalás stb.

És nem fikázásból írom,én is corvinusos vagyok.

2020. aug. 23. 19:24
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

Persze, hogy az vagy 😂 Véletlenül sem egy BGE-s, aki ellenkompenzálni akarja az eddigi hozzászólásokat a sulijáról.

Kérdező, ha lehetőséged van rá, akkor menj a Corvinus-ra. Ha csak a BGE-re lesz meg a pontod, az sem tragédia. MSc-re rágyúrhatsz másik egyetemre.

Bárki bármit mond, még mindig a BCE a top, ha gazdasági képzésekről van szó.

Komolyabb, igazi közgázos szakok nincsenek is a BGE-n, a Corvinus-al ellentétben. Gazdmatek elemző, alkalmazott közgáz, pénzügyi matek..

Szóval ha komolyabban érdekel ez a szakma, és nem egy középszerű számviteles akarsz lenni, akkor mindenképp a Corvinus-al próbálkozz.

2020. aug. 23. 19:45
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi!:D

Küldtek minden helyeről ismerősök ilyen mintaterv szerűt.

Igazából ugyanaz a neve az összes tárgynak a BGE-n,BME gtk-n és Corvinuson is:D

Igazából én majd később (nyilván majd azért ha dolgoztam alkalmazottként is tapasztalat miatt) szeretnék egy saját céget,nem szeretnék leragadni.

Na majd lesz valami!:D

Köszi azért!

2020. aug. 24. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!