Miért mondják ezt sokan erről az egystemről?
Jövőre fogok végezni a gimiben és valami gazdasági szakra szeretnék továbbmenni.
Néztem már pár egyetemet,olvastam róluk véleményeket,meg is kérdeztem személyesennis pár embert.
Igazából a BGE is felmerült,mint lehetséges egyetem, viszont sok rosszatt hallok róla.
Sokan mondták /olvastam, hogy sok ott a proli, suttyó gyerek, sokan vannak akiket már sehova sem vettek fel de apuci fizeti és itt olyan a színvonal,hogy még ők is végig tudják csinálni,sok az agyilag zokni,menőző arc.
Gondoltam itt is felteszem ezt a kérdést most,hogy ezek releváns vélemények?
Köszi a válaszokat!
Hát akkor azt hiszem a BGE-ről lemondok:D énnem vagyok az a link fajta és érdekel is minden ami a gazdasággal kapcsolatos
Köszi a válaszokat!
HAHA
Corvinusra járok,itt is megy a puskázás orrba szájba és mindenki szétbulizza az agyát szorgalmiban.
Szóval nem tudom miről beszéltek:D
Az lehet,hogy sokkal több ponttal veszik fel az embereket,de ugyanúgy megy a csalás stb.
És nem fikázásból írom,én is corvinusos vagyok.
Persze, hogy az vagy 😂 Véletlenül sem egy BGE-s, aki ellenkompenzálni akarja az eddigi hozzászólásokat a sulijáról.
Kérdező, ha lehetőséged van rá, akkor menj a Corvinus-ra. Ha csak a BGE-re lesz meg a pontod, az sem tragédia. MSc-re rágyúrhatsz másik egyetemre.
Bárki bármit mond, még mindig a BCE a top, ha gazdasági képzésekről van szó.
Komolyabb, igazi közgázos szakok nincsenek is a BGE-n, a Corvinus-al ellentétben. Gazdmatek elemző, alkalmazott közgáz, pénzügyi matek..
Szóval ha komolyabban érdekel ez a szakma, és nem egy középszerű számviteles akarsz lenni, akkor mindenképp a Corvinus-al próbálkozz.
Köszi!:D
Küldtek minden helyeről ismerősök ilyen mintaterv szerűt.
Igazából ugyanaz a neve az összes tárgynak a BGE-n,BME gtk-n és Corvinuson is:D
Igazából én majd később (nyilván majd azért ha dolgoztam alkalmazottként is tapasztalat miatt) szeretnék egy saját céget,nem szeretnék leragadni.
Na majd lesz valami!:D
Köszi azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!