Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek ha el is kezdjük...

Szerintetek ha el is kezdjük a sulit rendesen, utána lesz olyan hogy átváltanak online oktatásra?

Figyelt kérdés

Minden infót tudok, tudom hogy sima nyitással terveznek, tudom hogy senki nem tudja biztosra erre a kérdésre a választ, én csak a véleményeteket kérném hogy szerintetek lesz-e, ti mit gondoltok és ha lesz hány hét után? esetleg van tippetek arra is hogy mennyi ideig? akár év végéig? TIPPEKET várok, tudom hogy nincs konkrét válasz. (még mielőtt valaki belémkötne hogy eZt nEm tUdjA sEnKi)

Ja illetve ha valaki tud esetleg valami belsős pletykát, hírt, vagy bármit amit hallott.

2020. aug. 21. 23:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
53%
Egyetemeken hibrid oktatás van néhol: a nagy előadások online, a kis gyakok bejárósak, de nem tehetnek semmit kötelezővé. Ha mész mész, ha nem nem. Zh-kat sem irathatnak max felmérés céljából.
2020. aug. 27. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!