Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek ha el is kezdjük...

Szerintetek ha el is kezdjük a sulit rendesen, utána lesz olyan hogy átváltanak online oktatásra?

Figyelt kérdés

Minden infót tudok, tudom hogy sima nyitással terveznek, tudom hogy senki nem tudja biztosra erre a kérdésre a választ, én csak a véleményeteket kérném hogy szerintetek lesz-e, ti mit gondoltok és ha lesz hány hét után? esetleg van tippetek arra is hogy mennyi ideig? akár év végéig? TIPPEKET várok, tudom hogy nincs konkrét válasz. (még mielőtt valaki belémkötne hogy eZt nEm tUdjA sEnKi)

Ja illetve ha valaki tud esetleg valami belsős pletykát, hírt, vagy bármit amit hallott.

2020. aug. 21. 23:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%
Én azt hallottam, hogy október végétől újra távoktatás. Csak azért megyünk most be, hogy megnézzék, lemaradt-e valaki, konzultációk stb.
2020. aug. 24. 16:46
 22/31 anonim ***** válasza:
19%
#21 igen az Oktatási hivatal már megkapta erről a döntést
2020. aug. 24. 19:15
 23/31 anonim ***** válasza:
51%
És egyetemen meg mehet tovább a banzáj, ahol ráadásul külföldiek is tanulnak? Ez az egyetemekre is vonatkozik?
2020. aug. 24. 19:23
 24/31 anonim ***** válasza:
51%
Én is csak hallottam
2020. aug. 24. 20:09
 25/31 anonim ***** válasza:
77%

Én is csak találgatni tudok, de a személyes tippem, hogy helyi szinteken október elején, országos szinten pedig novemberben fogják elrendelni a távoktatást.

Viszont a közoktatásban lehetne egy kis különbséget tenni az általános iskolák, a szakképzés és a gimnáziumok között... Utóbbiban sokkal könnyebb megoldani a távoktatást, mint a másik kettőben.

2020. aug. 24. 20:51
 26/31 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem 2 hét iskola utána digitalis oktatas lesz megint.
2020. aug. 24. 21:09
 27/31 A kérdező kommentje:

Én még azt nem értem hogy a gyakorlati alapú iskolákban hogyan fogják megoldani. Egy autószerelő, egy fodrász, egy orvosis diák hogy fogja ezeket online csinálni? Jó az orvosi az egyetemeket érinti csak, de a szakközépek, a szakgimik? Ígyis HATALMAS lemaradás volt az előző év vége és ha még azt se lesz időnk bepótolni és az az évi anyagot is tolni kell na az szívás lesz.

Bár remélem van annyi eszük hogy arra kisebb létszámmal beengednek, mármint a gyakorlatokra, szakórákra stb és csak a közismereti lesz online...Kíváncsi leszek..Köszönöm mindenkinek a tippjeit a hírjeit, bármi új van nyugodtan írjátok meg:)) várom az összeset

Amúgy én örülnék ha nem lenne az egész korona és minden mehetne tovább rendesen és mennénk iskolába, de szerintem a jelen helyzetben azzal hogy összeengednek ennyi embert még lehet káosz.

Mondja nekem 1 ember is hogy reggel csúcsidőben lehet tartani a 1,5 méter távolságot...hagyjuk már, azt se tudják az emberek hogyan nyomorogjanak össze a metrókon reggel, még egy tűt se lehetne leejteni, de még 1.5 méter távolság, szerintem örüljünk ha az emberek legalább a maszk hordását betartják.

A másik meg hogy most lesznek a nagy ölelkezések miután sok iskolai barátot nem láttunk március óta(ha nem találkoztak a nyáron) szóval a legbiztonságosabb döntés az lenne ha eleve online oktatással indulna és akkor nem lenne baj, de nem, inkább várnak amíg hatalmas baj lesz majd utána azt próbálják megoldani...miért nem tudnak előretekintőbbek lenni?

Egyébként bárki beszólna arra hogy "akkor gondolj bele xy helyzetébe neki milyen lenne ha online lenne" mondom hogy végzős leszek...szerintem éppen elég szívás az én helyzetem is, és sokkal hatékonyabban lehet a suliban készülni, de akkor is azt gondolom az online oktatással elkerülhetnénk megint a tetőzést vagy egy nagy hullámot, a munkahelyek mehetnének.

2020. aug. 24. 23:02
 28/31 anonim ***** válasza:
46%
Egyetemeken szerintetek lesz online oktatás?
2020. aug. 25. 00:38
 29/31 anonim ***** válasza:
77%
Kedves kérdező! Az egészség a legfontosabb. Majd valahogy megoldják
2020. aug. 25. 07:46
 30/31 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező #27-es kommentjével egyetértek.

Én is végzős vagyok, szar lenne az online, de az fontosabb, hogy ne haljon meg a 60 felettiek, a cukorbetegek, pajzsmirigybetegek, stb. 20-30%-a a vírusba, és hogy a kórházak se legyenek túlterhelve. (persze azért nem kéne kiűríteni sem a kórtermeket, most tavasszal eléggé darwinista módon kipaterolták a műtötteket)

Az emberi életek sokkal fontosabbak, mint hogy "JAJ LE VAGYUNK MARADVA"

2020. aug. 25. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!