Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek ha el is kezdjük...

Szerintetek ha el is kezdjük a sulit rendesen, utána lesz olyan hogy átváltanak online oktatásra?

Figyelt kérdés

Minden infót tudok, tudom hogy sima nyitással terveznek, tudom hogy senki nem tudja biztosra erre a kérdésre a választ, én csak a véleményeteket kérném hogy szerintetek lesz-e, ti mit gondoltok és ha lesz hány hét után? esetleg van tippetek arra is hogy mennyi ideig? akár év végéig? TIPPEKET várok, tudom hogy nincs konkrét válasz. (még mielőtt valaki belémkötne hogy eZt nEm tUdjA sEnKi)

Ja illetve ha valaki tud esetleg valami belsős pletykát, hírt, vagy bármit amit hallott.

2020. aug. 21. 23:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is
2020. aug. 22. 21:54
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
Mivel szeptemberben több mint másfél millio gyerek (ovodások, általános iskolások, középiskolások), több mint 100 ezer tanár és több ezer egyéb dolgozo lesz egy zártérben szeptembertől egész nap tehát elöbb vagy utóbb biztosan hogy befog jutni valamelyik iskolába és ha bejut akkor tudjuk jól hogy az egész iskola koronàs lesz és haza hordják a szülőknek tesóknak és ezzel be is fog robbani a járvány. Meg amúgy is ősszel meg télen befog durvulni a járvány az iskoláktól függetlenül eddig csoda hogy Magyarországon ilyen kevés fertőzött van sőt kicsit gyanus már hisz a szomszédban szinte mindenhol rekordot dönt csak itt nem. Szerintem az összes középiskolát bekéne zárni országosan, az általános sulikat és az ovodákat lokálisan bezárni ha helyileg bedurvul a járvány de ezzel a módszerrel bejuthat a vírus az intézményekbe.
2020. aug. 23. 12:55
 13/31 anonim ***** válasza:
88%
Őszintén nincs tippem mi lesz, de egy dolog az biztos! A fejetlenség az óriási!
2020. aug. 23. 13:09
 14/31 anonim ***** válasza:
82%

Mivel semmilyen ésszerű döntést nem hoztak, ezért biztos, hogy nem is akarják a rendes oktatást hosszú távon. Amiket irkáltak csak látszatintézkedés. Tőlünk nyugatabbra hathatósabb tervek vannak. Pár hét és digitális oktatás lesz szerintem.

Miért nem tették pirossá Horvátországot vajon? Tízezer magyar lehet még ott, szuper lesz ha jönnek horvát nyaralás után a kispajtik suliba, oviba. Szeptemberben már nem teljesen mindegy lesz, ha nem lehet majd utazni a sulikezdés szempontjából?

Ezen kívül több embertől hallottam, hogy a határon nincs ellenőrzés, se a reptéren. Meg se állítják, nemhogy karanténos papírt kapott volna Romániából.

2020. aug. 24. 08:50
 15/31 anonim ***** válasza:
75%
#14 Igen, ezt én is hallottam.
2020. aug. 24. 10:55
 16/31 anonim ***** válasza:
47%
November 1-től január 31-ig ismét online oktatás lesz a 2. hullám miatt.
2020. aug. 24. 12:12
 17/31 anonim ***** válasza:
96%
Február elsején meg eltűnik, mintha mi sem történt volna?
2020. aug. 24. 12:54
 18/31 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó, biztos nem, mert akkor javában még a sima influenza szezon szokott tartani.

Ki fogja megállapítani, hogy nátha, torokgyulladás, covid vagy a sima influenza miatt köhög vagy van láza a gyereknek.

Vagy a rota, calici vagy a covid miatt van-e a hasmars.

Távgyógyítás, fotó alapján..vagy tesztelik majd a gyerekeket?

Igazából semmi terv nincs itt - vagy ha van is, mi arról nem sokat tudhatunk.

2020. aug. 24. 13:48
 19/31 anonim ***** válasza:
96%

Azért ez a bizonytalanság elképesztően felháborító.

Nulla tájékoztatás. 100% találgatás.

2020. aug. 24. 14:19
 20/31 anonim ***** válasza:
38%

Úgy vannak vele, hogy majd lesz valami. Vannak üres ágyak a kórházban, halomban állnak a lélegeztetőgépek, jöhet a svéd modell.

De lehet nincs is vírus vagy a magyarok immunisak. Amilyen tömeg volt a nyáron mindenhol, már berobbanhatott volna.

2020. aug. 24. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!