Milyen emelt matek, angol, infó, fizika érettségire rendesen felkészítő iskolát ajánlotok? Sürgős!
Figyelt kérdés
A matek felvételim 43 a magyar 33pont lett. Ebből is látszik hogy reál beállítottságú vagyok. Sajna ezzel az eredménnyel nehéz bejutni sok ismert iskolába. Szeretném ha segítenétek olyan iskolákat mondani amiben nem olyan nehéz bejutni.2019. febr. 6. 19:45
1/2 anonim válasza:
Hol? Vagy nem baj ha 300 kilométerrel odébb van?
Az iskolán kívül sok fog függeni tőled is. Én sima szakközépbe (most szakgimnáziumnak hívják) jártam, semmilyen emelt felkészítő nem volt, mégis matekból, angolból és a választott szakmai tárgyból emeletet tettem, jó eredménnyel, minden gond nélkül.
2/2 A kérdező kommentje:
Budapest XIII. kerület
2019. febr. 6. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!