BME kedvezményes tanulmányi rend iránti kérelem?
Nem fogjak engedni hogy egyeni tanrendben teljesitsd, ha csak nincs ra megfelelo indokod, pl. egy igazolas arrol
hogy nem tudsz beutazni az orszagba, stb... ezt a megoldasd nem az eloadasra nem akaro jarni diakoknak talaltak ki... de nezd meg neptunba a kervenyt...
#1 vagyok.
A HK-nak pont az a lényege, hogy nem bürokratikus válaszokat ad; hanem rendesen elmondja, hogy mizu.
Egyébként nekem az jön le az utasításokból, hogy ha van orvosi igazolásod arról hogy te vagy családtagod veszélyeztetett, akkor azt a kedv. tanrendes kérelemben mellékeled azt valszeg elfogadják.
ZH-kat szerintem nem lehet majd online megiratni, mert nincsen meg az ellenőrizhetőség
A kedvezményes tanulmányi rend mentesítést adhat a foglalkozások látogatása alól, illetve engedélyezheti a teljesítményértékelések más időpontban vagy formában történő teljesítését, ugyanakkor nem adhat felmentést a számonkérések teljesítése alól ( [link]
A részletes szabályokat a körülmények ismeretében a Kari Tanulmányi Bizottság (KTB) egyénileg határozza meg. Mivel még nem volt a jelenlegihez hasonló helyzet, így nincsenek precedensek, nem tudni, melyik kar milyen formában engedélyez egyéni tanulmányi rendet.
A KTB alapos indok esetén valószínűleg felmentést ad az órák látogatása alól (laborok esetén ez is kétséges), azaz neked senki nem fog külön órát tartani, egyszerűen következmények nélkül megteheted, hogy nem jársz be. A teljesítményértékelésekre vonatkozó lehetőségekről még ennyit sem tudni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!