Ha Győrben elvégzem az alapképzést építészmérnökin, akkor mehetek mondjuk BME mesterre?
Figyelt kérdés
Mivel nincs olyan tárgy, hogy matematika. De arra is gondoltam, hogy maximum felveszem a matematika tárgyat(az van az építőménököknek) vagy ez így nem kivitelezhető? Mert olvastam, hogy újítás van az epítészoktatásban már 2017 óta (3 éve) es félek, hogy így nem tudok majd mestert csinálni BME-n.2020. júl. 25. 21:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1/8 anonim válasza:
Építőiparban dolgozom mérnökként és a hazai iparág sajátosságait elnézve, ne legyenek illúzióid: legkevésbé az fog bárkit is érdekelni, hogy hol végeztel. Jó állások eléggé kapcsolat alapúak.
2/8 A kérdező kommentje:
Jó ebben igazad lehet. Köszönöm a válaszodat!
2020. júl. 28. 22:54
3/8 anonim válasza:
Biztos, hogy van mindkét egyetemen olyan tárgy, hogy matematika, legfeljebb másképp hívják őket, de a tematikájuk biztosan ugyanaz 80-90%-ban.
4/8 A kérdező kommentje:
Jó az igaz, talán nem is lehetne úgy hívni a szakot, ha a tudás más.
2020. júl. 31. 16:27
5/8 anonim válasza:
Győrben nincs matek az építészeknek. Semennyi. Semilyen néven.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, igen, tapasztaltam😅
2020. dec. 14. 19:06
7/8 anonim válasza:
Kiderült végül, hogy lehet-e menni Pestre mesterre?
8/8 A kérdező kommentje:
Lehet menni igen, de szerintem Győrben elvégzem az egyetemet, mert eddig tetszik. Habár azt gondoltam, hogy itt sokkal könnyebb lesz elvegezni, de itt is eleg nehéz maga a szorgalmi időszak is, de azért a vizsgaidőszak sem a legkönnyebb, habár az építeszeknek nincs sok vizsgájuk, mert eleg sok folyamatos számonkérésű tárgyunk van, amire szorgalmi időszakban kapunk jegyet. Inkább az a durva időszak.
2020. dec. 21. 14:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!