Szerintetek elindul szeptembertől a tantermi, hagyományos oktatás az egyetemeken?
Szerintetek elindul szeptembertől a tantermi, hagyományos oktatás az egyetemeken?
Érdekelne minél több vélemény a témában... a szavazáson kívül szóljatok is hozzá, hogy mit gondoltok!
Én az első válaszra szavaztam.
Amúgy meg majd az aktuális járványügyi helyzet és az operatív törzs megmondja, hogy mi lesz, ezen szavazás eredményének figyelembevétele nélkül.
Tartok tőle, hogy igen, de szerintem hamar baj lesz belőle, az egyetemen minden félév elején sok a beteg, én is szinte mindig elkapok valamit. Azon kívül mindenki sokat utazgat ide-oda, a külföldiek és a magyarok is, és az egyetemen is azt láttam tavasszal, hogy sokan letagadták az utazásaikat és a tüneteiket is, hogy ne kelljen karanténba menniük:( - az lenne a legtisztább, ha egyelőre még távoktatás lenne, nagyon jól meg volt oldva. Én itthon lakom, több veszélyeztetett családtaggal, elképzelni sem tudom, hogy tudnék itthon teljesen elszeparálódni (akár hónapokra), ha tényleg be kell majd járnom:(
A maszkban meg kibírom kb. egy órát, amíg bevásárolok a családnak (de végén már úgy is a rosszullét környékez), de hogy nem bírom ki egész nap, amíg a különböző (jórészt katalógusos) órákon kellene ülnöm, az biztos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!