Miért nézik le egyesek az Óbudai Egyetem (BMF) könnyűipari mérnök képzését?
Figyelt kérdés
Amikor felvettek oda, akkor sok embertől hallottam, hogy milyen sz*r, nem elismert stb, ezzel szemben van olyan szakirány, amit az egész országban máshol (főiskolában) nem oktatnak, ilyen pl a nyomda és média vagy a csomagoló és papírgyártó szakirány. és ezek olyan szakmák, amik tényleg keresettek. szóval a kérdésem az, hogy mi alapján fikázzák a könnyűipari mérnököket?2010. aug. 2. 12:05
11/11 anonim válasza:
Nagyon röviden a válasz. Mert nincs könnyűipar Mo-on! Aki ott végzett régen az kőkeményen megdolgozott minden beugróért, vizsgáért, szigorlatért. Aztán lediplomázott és nézett ki a fejéből, hogy nem kell sehova, szakirányú szinten pedig túlképzettnek tekintik tehát nem alkalmazzák.... ezért nem éri meg ide járni, a tanári kar sem teszi oda magát, meg ugye a munkaerőpiacra sem a képzett emberek kellenek. Írtam ezen a fórumon bővebben többet, akit érdekel keressen utána a könnyűipari mérnök szó alatt. Ja, mellesleg én elvégeztem a kart, és tudtam dolgozni a szakmámban évekig- de ehhez nagy szerencse kellett. Jó tanács: Szerencsére diplomát senki ne alapozzon! 100-ból egynek adatik meg. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!