Miért nézik le egyesek az Óbudai Egyetem (BMF)
könnyűipari mérnök képzését?
Figyelt kérdés
Amikor felvettek oda, akkor sok embertől hallottam, hogy milyen sz*r, nem elismert stb, ezzel szemben van olyan szakirány, amit az egész országban máshol (főiskolában) nem oktatnak, ilyen pl a nyomda és média vagy a csomagoló és papírgyártó szakirány. és ezek olyan szakmák, amik tényleg keresettek. szóval a kérdésem az, hogy mi alapján fikázzák a könnyűipari mérnököket?
Azért szidják mert nem kerültek be vagy hamar kihullottak. A papír számít nem az, hogy melyik sulitól van.
2010. aug. 2. 12:11
2/11 anonim válasza:
Nekem legjobb bnőm fél év múlva végez ott...
Nem valami nagyok a követelmények az igaz...Én "csak egy gagyi" bölcsész szakra jártam, de nekem több zh-m beadandóm volt,és több órám...Na mindegy ez biztos nem jelent semmit...Biztos írni fogják sokan h.nem a mennyiség számít..:D
Egy jó gyakorlati hely viszont sose árt.Barátnőmnek ez hál'istennek most megvan...Ő amúgy csomagoló-papírgyártó szakirányon van...
2010. aug. 2. 12:15
3/11 anonim válasza:
én nyomdás vagyok. sok régi osztálytársam húzta a száját, mikor mondtam, hogy könnyűipari mérnök leszek, mert szerintük nem ér semmit, hát nem tudom ők mit fognak kezdeni a közgázos diplomájukkal, nem hiszem, hogy könnyű lesz az elhelyezkedés nekik...
2010. aug. 2. 16:15
4/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs, nem ismerem a szakot, így nem akarok véleményt nyilvánítani. Abban viszont lehet valami, hogy lenézik, egyik ismerősöm nemes egyszerűséggel csak "rongyhegesztők"-nek nevezi őket.
De mondom, nem ismerem, és ódzkodom is attól, hogy véleményt nyilvánítsak így.
2010. aug. 7. 12:21
5/11 anonim válasza:
Valószínűleg az emberek nagy részének fogalma sincs arról, hogy mit is csinál egy könnyűipari mérnök, ebből adódhat, hogy fikázzák. Amúgy meg nagy divat, az Óbudai Egyetemet szidni, mert állítólag "gagyibb", mint a BME, ehhez képest a z egész országban csak itt van könnyűipari mérnök képzés, és igen, a nyomdára is, a csomagolóra is és a minődégirányítóra is nagyon nagy a kereslet, többek között például az olyan cégekhez, mint az Audi....annyira akkor mégsem lehet gagyi....
2012. dec. 7. 08:56
6/11 anonim válasza:
*minőségirányító
2012. dec. 7. 08:57
7/11 anonim válasza:
De azért megnézném az ide válaszoló bölcsész hölgyikét, amint abszolvál egy műszaki kémiát vagy egy általános mérnöki ismereteket....:D
2012. dec. 7. 09:29
8/11 anonim válasza:
Jó, hogy a két legkönnyebb tárgyat mondtad, utolsó :D
2013. jan. 20. 20:14
9/11 anonim válasza:
Nézőpont kérdése, az én évfolyamom 70%-át megvágták általános mérnöki ismereteken :)
2013. jan. 22. 17:38
10/11 anonim válasza:
Közben kiderült, hogy mérnöki ismeretekből mi szerencsések vagyunk, nálunk volt tanárváltás.
Ellenben a kémia tényleg gagyi nálunk. Nem a kettesért, az ötösért hajtasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!