Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen pedagógiai üzenete...

Milyen pedagógiai üzenete van, ha minden diák kettest kap, aki semmit se csinált az online oktatás ideje alatt?

Figyelt kérdés

Igazgatói ukáz, hogy SENKI sem bukhat meg év végén. A digitális oktatás miatt tanulót hátrány nem érhet, ennek következménye hogy azon nem kevés tanuló, akik semmit a világon nem csináltak az online oktatás hónapjai alatt, azok is megkapják a kettest. A semmire.

Vannak akik egy darab beadandót be nem küldtek, egy tesztet ki nem töltöttek, egy online órán részt nem vettek. Teljesen el voltak tűnve márc közepe óta.

És ezeknek is meg kell adni a kettest. Ha egy tollvonást se tettek a félévben, akkor is.

Ennek milyen pedagógiai üzenete lesz?

2020. jún. 9. 10:25
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

"Ha tudtad, hogy miket posztolnak, akkor ott volt a kezedben a megoldás, hogy milyen csatornán érd el őket..."

és meg is tettem!!! Amire nulla válasz érkezett tőlük van amelyik még le is tilott nehogy még 1x írjak! Na iylen lógós inkorrekt szaroknak miért kell kettest adni és nem fel fogom.

2020. jún. 13. 12:38
 22/30 A kérdező kommentje:

"Pl. az, hogy akár már februárban bedöglik a számítógépe, és nincs hipp-hopp száz ezer forintja a családnak újat venni.."

üres nulla duma. Kocsi telefon arany fuksz cigi a szájban az van, de számítógép na az nincs. Nem fussa ár... ja.

És még el is hisszük ugye? (Én nem!!)

2020. jún. 13. 12:40
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

"és meg is tettem!!! Amire nulla válasz érkezett tőlük van amelyik még le is tilott nehogy még 1x írjak!"

Ilyenek a tudatos internethasználók, akik nem hagyják, hogy a trollok érvényesüljenek. :) Akkor valami fontosat mégiscsak sikerült megtanulniuk az iskolában. Más belebetegszik itt, a gyk-n is, hogy szétoltogatják egyesek, ahelyett, hogy az első gyanús esetnél letiltanák az illetőt.

"Na iylen lógós inkorrekt szaroknak miért kell kettest adni és nem fel fogom."

Mert alkalmazott vagy és azt mondta a főnököd, hogy ne legyen bukás. Azért. Nem volt kötelező elvállalnod az állásodat. Fel is mondhatsz akármikor. Elmész magántanítani, és akkor te hozod a szabályokat.

(Egyébként meg miért olyan nagy baj az neked, ha nem kell a leghülyébbek pótvizsgáztatására készülnöd?)

2020. jún. 13. 16:41
 24/30 anonim ***** válasza:
89%
Eleinte még egyetértettem veled, Kérdező, de amit művelsz, már gyerekes... Neked tényleg ennyire tökéletes az életed, hogy ezen rugózol napok óta, mert más problémád nincs?
2020. jún. 13. 18:04
 25/30 A kérdező kommentje:

"Más belebetegszik itt, a gyk-n is, hogy szétoltogatják egyesek, ahelyett, hogy az első gyanús esetnél letiltanák az illetőt."

Ühüm!! és áruld már el madárkám itt a gyk-n hogy is lehet letiltani akárkit is ? Hm? Áruld már el! Max a modik bannolják (azt se én csinálom! ) és akkor az illető nyit 1 perc alatt új fiókot és csók.

....

LOL

2020. jún. 13. 18:34
 26/30 A kérdező kommentje:

"Mert alkalmazott vagy és azt mondta a főnököd, hogy ne legyen bukás. "

Ja és nekem az igazgató nem a főnököm...

2020. jún. 13. 18:34
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor meg van oldva a probléma. Buktass meg mindenkit, aztán megnyukszik a lelked.
2020. jún. 13. 20:04
 28/30 anonim ***** válasza:
a fonokod mast mond?
2020. jún. 14. 01:07
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

a privik letiltasara gondoltam

ha tovabb csinalja masik reggel, szolsz a modiknak

2020. jún. 14. 01:10
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Már hogyne lenne az igazgató a főnököd? Nem a munkáltatód, de bizony a főnököd. Azt csinálod szépen, amit mond.

Most például szépen kettest adsz azoknak, akik utálnak és emiatt leszаrják az órádat, és szépen továbblépsz. Majd szeptemberben szivatod őket. Próbálj meg kicsit pihenni addig.

2020. jún. 14. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!