Miskolci Bolyai kollégiumból melyik a "közgazdász" koli?
+ uni-hotel milyen?
Figyelt kérdés
Mert lehet választani, hogy E/1 vagy 2 vagy 3 vagy 4 vagy 5 vagy 6.
+ Érdemes-e megpályázni az Uni-Hotelt? Mennyire van esély, hogy egy elsőéves bekerüljön? Illetve az mennyibe kerül?
Kösz! :DD
2010. júl. 29. 21:46
1/9 anonim válasza:
a 6os a gazdászkoli, unit is megpályázhatod, maximum nem vesznek fel.
2010. júl. 29. 21:48
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :D Az nem baj, ha a 6-os mellé mást is beírtam? Ha GTK-s leszek, akkor úgyis a 6-osra vesznek fel, nem?
2010. júl. 30. 11:50
3/9 A kérdező kommentje:
A 6-os koli mellé még melyiket írjam be? Attól, hogy nem gazdászkoli még felvehetnek oda?
Olyan helyre mennék, ahol 2-3 ágyas szobák vannak a fiúknak. Tudtok ilyet mondani?
2010. aug. 6. 13:47
4/9 anonim válasza:
beírhatsz akármit, de ha felvesznek úgy is a 6osba :)
2010. aug. 6. 14:52
5/9 anonim válasza:
olyan helyre mennél ahol 2-3 ágyas szobák vannak fiuknak?:D hát ez nem annyira kívánságműsor, de hogyha szobát kapsz, úgy is fiúk mellé tesznek. a 6os koli azt hiszem 4 ágyas
2010. aug. 6. 14:53
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Tudom, hogy nem kívánságműsor, de azért jó lenne, ha úgy lenne. Egyébként gondoltam, hogy fiúkkal raknak össze... :D
A lányok is egy épületben lesznek velünk, csak nem egy szinten, ugye?
Egyébként egy emeletre mennyi zuhanyzó jut? Szokott tolongás lenni? Esetleg elfogy a meleg víz, vagy hasonlók?:S
2010. aug. 6. 16:29
7/9 anonim válasza:
fiúk lányok egy helyen. nemtudom hogy voltál -e már a koliba, de adok egy kis infot: 3-4 emeletes egy koli, (nemtudom a 6os hány mert nem abba laktam) egy emeleten kb 80 ember van (fiúk , lányok keverten, de GTK -n több a lány), erre a 80 emberre szintenként 4 wc, 3 lány és 3 fiú zuhanyzo, 1 konyha (a konyhában: 1 asztal amin enni meg amire a hozzávalókat teheted, 1 elektromos tűzhely (asszem valami sütő iis van a tűzhely aljában) 1 csap ahol mosogatni kell, amugy meg a zuhanyzok felé van kb 20 mosdókagyló (10 a lányok oldalán, 10 a fiúkén). a szoba elég jo méretű. mindenkinek van 1 ágya , 2 falon lévő polc (nyitott, nincs rajta ajto vagy ilyesmi), 1 ruhásszekrény ,meg egy kisasztal . van net is minden embernek és nagyon is gyors.
2010. aug. 23. 10:46
8/9 anonim válasza:
amugy olyat még soha nem tapasztaltam hogy elfogy a meleg viz, de olyat már igen hogy mind a 3 fiuzuhanyzo tele volt és várnom kellett de én inkább visszamentem a szobába és később mentem, szoval ez nem olyan nagy probléma. ha van még kérdésed irj a pcgejza@gmail.com -ra , nagyon szivesen válaszolok neked!
2010. aug. 23. 10:48
9/9 A kérdező kommentje:
Szia! :D
Köszi, hogy írtál. :D
Te a gazdász koliban voltál? :D
Nem nagyon szoktam hozzá a közös dolgokhoz, úgyhogy tartok például a "közös" zuhanyzástól... :S Ugye nem nagyon nézik ki az embereket? :D
Milyen amúgy a koliban a közösség? Szoktak szivatások lenni?
Ha valami eszembejutna és privát jellegű, akkor írok. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!