Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miskolci Egyetem Uni hotel!...

Miskolci Egyetem Uni hotel! Szerintetek erre van lehetőség?

Figyelt kérdés
Jövő évtől egyetemre fogok járni, és az uni hotelbe szeretnék lakni. Kérdésem azlenne hogy lehet ott kollégiumi szállást Üdülési csekkel fizetni?
2010. jan. 16. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
neemhiszem de azé kérdezd meg..és probáld meg vhol beváltani sztem beváltják neked.....szálodába vagy étterembe nemtom...
2010. jan. 16. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az Uniba nem könnyű bekerülni mert elég luxus hely, igaz nem drága. Szerintem üdülési csekkel nem lehet fizetni mert a koli pénzt neten kell utalni ha jól tudom!
2010. jan. 17. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudtommal még azt sem lehet kifizetni a portán üdülési csekkel, hogyha valaki nálad alszik (1200 forint/fő/éj), úgyhogy szerintem ez sem megoldható. Mellesleg a befizetési kötelezettséget NEPTUN tanulmányi rendszeren írják ki (jövő évtől államisoknak 16 ezer, fizetősöknek 43 500 forint - igen jól látod). Egyébként attól függ, hogy mennyi elsős kerül be, hogy időközben a másod és harmadévesek mennyi helyet foglaltak el. Nektek majd augusztusban kell jelentkezni és ha úgy írod be, hogy kizárólag az uni-hotelbe szeretnél jönni, valószínűleg bekerülsz. De ha nem tennének be, akkor már az albérletek közül elég drágák és lepukkantak vannak, úgyhogy mérlegelj. Ha van esélyed (távolság, szociális helyzet) próbáld meg az unit, hogyha nem, akkor próbálj biztosra menni, szerintem. :)

Ha van bármi kérdésed, szívesen válaszolok! :)

Egyébként milyen karos leszel?

20/F (ME-GTK)

2011. júl. 6. 13:35
 4/9 A kérdező kommentje:

szia!

kedves vagy h utólag írtál, de már igencsak megoldódott a problémám :D

most leszek másodéves a jogon :)

2011. júl. 7. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, csak rákerestem a keresővel, hogy Miskolci Egyetem, aztán azt hittem, hogy olyan valaki várja a választ, aki most jön szeptemberben... :D Eszemben sem jutott, hogy lecsekkoljam a dátumot...

Most szeptemberben én is már 2. éves leszek... :D

2011. júl. 7. 21:36
 6/9 anonim válasza:
tudnátok nekem segíteni? :$ én most leszek elsős..lenne egy pár kérdésem..:$ ME_GTK-gazdálkodási és menedzsment
2011. júl. 31. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, tedd fel a kérdéseidet nyugodtan, megpróbálok segíteni. Magam is ME-GTK gazdálkodási és menedzsment szakos vagyok + Uni-Hotel-es, ha netán ilyen kérdésed is lenne!

20/F

2011. aug. 1. 01:00
 8/9 anonim ***** válasza:
prvitátot is írtam (20/F)
2011. aug. 1. 11:36
 9/9 anonim válasza:

nem tudok belépni az itteni email-emre..:s

írnál ide? rupert111@freemail.hu

2011. aug. 13. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!