Egyetemen hogy működik a javítóvizsga?
Figyelt kérdés
Lehet egyáltalán javítóvizsgát tenni? Úgy értem, hogy felvettem az első vizsgaidőpontot de szerintem nem sikerült jól. Ilyenkor fel lehet venni a következő időpontot javításra?2020. máj. 20. 11:06
1/9 anonim válasza:
Ha bekerült a jegy, akkor tudod felvenni a következő vizsgát. Az első 2 ingyenes, utána fizetni kell.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Gondolom akkor még a következő időpont előtt beírják ugye?
2020. máj. 20. 11:14
4/9 anonim válasza:
Annyit nem mondtak a többiek, hogy ugye csak az elégtelent lehet javítani és valahol meg van határozva, hogy hány munkanapnak kell eltelnie a két vizsga közt.
Nálunk kettest vagy annál jobban csak utolsó vizsgahéten lehet javítani, azt is csak egy tárgyból.
5/9 anonim válasza:
Nálunk úgy működik, hogy meg kell írni az összes tárgy vizsgáját. Ha minden vizsgád sikerült és javítani szeretnél, akkor egyet kiválasztasz és abból az egyből írhatsz javítót az utolsó két hétben.
6/9 A kérdező kommentje:
Na hát megkaptam az 1-esem. Most akkor ilyenkor csak simán felveszem a következő időpontot és kész?
2020. máj. 21. 17:40
7/9 anonim válasza:
Ellenőrizd le, hogy hány napnak kell eltelnie a két vizsga közt. Ha annyi megvan, akkor csak felveszed és csinálhatod a következőt.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Engedi a Neptun, hogy felvegyem. Akkor gondolom így oké.
2020. máj. 21. 17:48
9/9 anonim válasza:
Igen, ha sikertelen, akkor akár a következő vizsgapontot is felveheted, ha engedi a TVSZ. Nálunk úgy van, hogy kettő vizsgaidőpontot felvehetsz normálisan, a harmadikat az utóvizsga szezonban. Ha a harmadik alkalommal sem sikerül, akkor bukta a tárgy és következő félevben (ha meghirdetik) fel kell venni.
Azt hittem úgy értetted, hogy hármast kaptál, de ötöst akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!