Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vélemények az alábbi gimikről?...

Vélemények az alábbi gimikről? Ezek közül melyik a legerősebb?

Figyelt kérdés
Deák Ferenc, Karinthy Frigyes, József Attila. Plussz még annyi, hogy nehéz ezekbe bekerülni? Én szlovákiából szeretnék tovabbtanulni magyarban de nemtudom így mennyire lesz nehezebb. Most vagyok nyolcadikos ezért itt még van egy évem, de már kell sulit választani. Vélemények a sulikrol vagy akár más kettannyelvu sulirol? Köszönöm.

2020. máj. 19. 15:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Oo köszönöm ez sokat segített
2020. máj. 19. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
(8-as vagyok) Vannak olyan iskolák, ahol egy bizonyos szinten (kb.középfok) kell beszélni ahoz hogy felvegyenek. Ezek legtöbbször Angol-Magyar kéttannyelvűek. Olyan Angolos kéttannyelvű suli is van, ahol van előkészítő év, és akkor 0-ról indul minden, de ez ritkább. Ha Spanyolt,Franciát vagy olaszt választasz, akkor azokból ritka a kéttannyelvű, de ezek viszont mindig 0 ról indulnak. Ez utóbbi esetben én a Kölcsey Ferencet ajánlanám (nem nehéz bekerűlni, de a központin jó ha írsz kb.80 pontot, aztán a szóbeli már sétagalopp, ha van nyelvérzéked, mert ott csak azt nézik) Angolnak a Xantus-t, de ott nem 0 ról indulnak, nehéz szóbeli van angolul. Remélem tudtam segíteni!
2020. máj. 20. 10:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Xantusan nincs angol szóbeli, tavaly voltam ott, csak magyarul beszélgetnek veled.

Viszont angol szintfelmérő teszt van.

2020. máj. 20. 11:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ó, akkor bocsi.
2020. máj. 20. 11:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!