Vélemények az alábbi gimikről? Ezek közül melyik a legerősebb?
Figyelt kérdés
Deák Ferenc, Karinthy Frigyes, József Attila. Plussz még annyi, hogy nehéz ezekbe bekerülni? Én szlovákiából szeretnék tovabbtanulni magyarban de nemtudom így mennyire lesz nehezebb. Most vagyok nyolcadikos ezért itt még van egy évem, de már kell sulit választani. Vélemények a sulikrol vagy akár más kettannyelvu sulirol? Köszönöm.2020. máj. 19. 15:16
1/14 anonim válasza:
Melyik városban vannak ezek a gimnáziumok?
2/14 anonim válasza:
Ha Budapesti sulikról van szó:
Deákot nem ismerem.
Karinthynak csak a neve nagy, oktatás színvonala közepes erősségű, de inkább felfelé hajlik. Nyelvek is átlagosak, de nincs is kéttannyelvű része. Sok az újgazdag gyerek, sok a szabadidő is.
József Attila egy közepes szintű, itt is sok a gazdag, hisz Budai.
Mindkettőből tovább lehet tanulni, de egyik sem kiemelkedő az oktatás terén.
3/14 anonim válasza:
JAG-ba elég nehéz bekerülni én anno még a nyiltnapra se tudtam olyan sokan jelentkeztek.
Deákba jo a közösség és a nyelvoktatás is azt mondják az ismerőseim.
4/14 A kérdező kommentje:
Az elsőnek: deák szegeden van, Karinthy Bp-n József pedig Újbudán.
2020. máj. 19. 17:24
5/14 A kérdező kommentje:
Igen a legjobb ha Budapesti lenne a suli. De meghallgatok igazából akármit.
2020. máj. 19. 17:25
6/14 A kérdező kommentje:
Ilyen nagyon elit suliba nem szeretnék menni nagyon semmiképp. Jó tanuló vagyok, viszont nem szeretném hogy az egész napomat csak tanulással töltsem mert azért mégis ahhoz, hogy jo tanuló legyek sokat kell tanulnom
2020. máj. 19. 17:27
7/14 anonim válasza:
Deák van Budapesten is, de azt nem ismerem annyira.
8/14 anonim válasza:
Ezekről én nem sokat hallottam. De. Milyen kéttannyelvűt keresel? Angolnak a Xantusz Jánost ajánlanám, Ha Spanyol, Olasz, vagy Francia, akkor a Kölcsey Ferencet.
9/14 A kérdező kommentje:
Angol magyar mindenképp. Igazából nemtudom hogy működik ott, szóval pl ha spanyolra megyek akkor ahhoz kell tudnom valamilyen szinten? Mert angolul elég jól tudok de nm lenne rossz egy negyedik nyelvet is tanulni.
2020. máj. 19. 22:17
10/14 anonim válasza:
Spanyol mindenhol nulláról indul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!