Erasmus program miatt van-e arra esély, hogy csúszni fogok egy félévet a tanulményaimban?

Ahol én tanultam a többség csúszott Erasmus miatt, de nem tudom ez mennyire egyetem/szak függő. Amíg kint voltunk nem kaptuk meg az itteni anyagot, hanem a program során elvégzett tárgyakat számították be.
Én még régebben voltam, 2014/2015-ös tanévben vettem részt Erasmuson, nekünk akkor még előre le kellett egyeztetni kint milyen tárgyaink lesznek és abból itthon mit minek fogadnak el. Volt vmi minimum is, talán 15 olyan kreditet kellett felvenni per szemeszter aminek volt itthoni megfelelője is.
Amúgy csúszással is szerintem simán megérte, egy évvel később lett diplomám, de sokat dobott az önéletrajzomon pályakezdőként. Az angolom is rengeteget fejlődött, miután kénytelen voltam egy évig főleg ezen a nyelven beszélni meg önállóbb lettem, egyedül kellett megoldanom rengeteg helyzetet, mert nem voltak ott a rokonaim, barátaim segíteni. Meghát mégis egy életre szóló élmény, ha van rá lehetőséged ne hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!