Az Óbudai Egyetem mérnökinfóján mennyire van matekon valószínűségszámítás?
Figyelt kérdés
Mert emelt matekra járok, azon kívül a többi része jól megy, deriválás is, integrálás is, koordináta-geometria is, de sajnos a kombinatorika-valószínűségszámítás nagyon döcögősen. Így el fogom tudni végezni, vagy nagyon rá kell gyúrnom a valszámra is?2020. márc. 17. 18:33
1/3 anonim 

válasza:

Egy egész féléves tárgy a valszám a NIK-en. Elég sokan buknak el rajta mivel nem csak felszínesen kapirgálják a témát. Ettől függetlenül ha rendesen készülsz tejlesíthető.
2/3 October15 

válasza:

Nyugodj meg mind a mérnökinfón mind a proginfón nyitott szájjal fogsz rohangálni a faszerdőben. :) A "diszkrét matematika" és hasonló csodák kb az mint nekünk törin a Róma: 80% bukási arány. :D
3/3 A kérdező kommentje:
www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Ez is én vagyok!
2020. márc. 17. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!