Valószínűségszámítás nehéz egyetemi szinten?
Megtanulható. Annyi a lényeg, hogy gyakorolj és ha nem érted akkor a tanártól kérdezz (ha van lehetőség rá) vagy netről vagy akár 1-2 magánórát is vehetsz.
Legtöbben azon csúsznak el, hogy halogatják és a zh előtt az egész anyagot megérteni nem valami könnyű.
Szóval ugyanaz a helyzet mint minden tantárggyal. Tanulni tanulni és akkor elvégezhető.
Jó tanárom volt, így tanulható de nem a legkönyebb.
Bizarr a logikája néha ellent mond az intuíciónka, de ha ismered a szabályrendszerét, akkor nem lesz gond.
Nem az a tárgy, ami "IQ-ból meglesz".
attól függ ki tartja...
nálunk Rácz-nál nehéz, Szalainál könnyebb...
Én is tartottam tőle, mert gimiben a kombunatorikával együtt ez volt a mumus. Sokunknak. De egyetemen volt egy jó jegyzet, és mivel az első zh-m jól sikerült megjött hozzá a kedvem. Járj gyakorlatra, és előadásra is! A diffegyenletek nagyon receptes a valszámhoz képest, de azért itt is akad egy két sablonfeladat, ha jó sokat gyakorolsz, akkor nem olyan nehéz. A recepteket kell kombinálni. :D
Megj.: Én 5-ös lettem belőle, de volt olyan vizsga, ahol 82% bukott, szóval ne becsüld le, ha esetleg elsőre könnyűnek tűnik.
Úgy látom, a pontozók többsége szerint nehéz:), nagyon-nagyon nehéz:))
De azért ne aggódj! :) Egyáltalán nem teljesíthetetlen, én (is) szerettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!