Szent Gellért, Budapest Egyetemi Katolikus, vagy Csík Ferenc Gimnázium? Melyikben jobb a légkör, az osztályközösség, a tanárok?
Szia, kicsit késő lehet a válaszom, de én gellértes vagyok és tényleg jó. A felsoroltakhoz képest, a gellért kiemelkedő.
Az ekg borzasztó, már-már gyűjtő, oda tényleg mindenkit fel- vagy átvesznek.
Az Egyetemibe járok. Én nagyon szeretem. Imádom a közösséget, tanárokat, magát a helyet. Oda szívesen járok be tanulni nap mint nap. Nekem ez is fontos szempont.
A Gellértbe is volt szerencsém belátást nyerni. Apró iskola, szerény belülről. Kevés gyerek jár oda, mindenki ismer mindenkit. Szóval családias.
De én úgy gondolom ezt meg lehet kapni az EKG-val is. A felsőbbévesek segítőkészek és kedvesek az újakkal, a tanárok is segítenek mindenben.
Sokan nem ismerik ezt az iskolát, pedig nagyjából 600 gyerek tanul itt, és ebből 599 szereti is az iskolát.
Szívből ajánlom!:)
Szia, nem gondolom , hogy gyűjtő lenne az EKG. Én egy sokkal jobbnak kikiáltott iskolából mentem át.
Sokkal jobbak a tanárok- néhány kivételtől eltekintve pl. Hittan.Ezerszer kedvesebbek, intelligensebbek az osztálytársak. Sajnos többet is kell tanulni a jó jegyekért.
Ami nekem nagy hiány, hogy nincsenek szervezve szakkörök, nyári táborok sem rendszeresen.
A többi gimnáziumot nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!