Most ilyenkor mégis mit csináljak? Elkéne egy kis segítség, tanács.
Figyelt kérdés
Mot ballagtam és abba a suliba ahonnan ballagtam meglett hirdetve 5-6 év amire én szépen beadtam a jelentkezési lapom. Ez idáig mesélbe illő lenne talánd de azóta a suliról semmit nem tudni most fog-e a végén indulni vagy nem fog vagy milesz. Mert évvégén még kétaéges volt fog e indulni. Én elért beadtam egy másik sulib is a alpom ahonnan felhívtak h felvettek és kedden menjek beíratkozni. Én szeretnék inkább a sulimba maradni de több dologtól félek az egyik mivan ha nem íratkozok be kedden és a sulibase indul semmi...akkor jól megszívom úgye ha meg beíartkozok már nagyon vissza út nincsen. A másik, hogy akik ugy így a sulijukba maradtak 5-6 éven nem volt nekik rossz? Úgy értve, hogy nálunk 5 osztály volt és ezekből a jelentkezőkből lesz mos majd 1 és lehet h az én osztályomból csak én fogok maradni. Szerintettek nem elsz így rossz? Már olyan nem mintha egy összezsokott osztályba kerülne így az ember?! Szerintettek?2010. júl. 23. 17:49
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat a betűkavalkádért csak siettem picit.
2010. júl. 23. 17:51
2/6 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a volt sulidat? Ez a leglogikusabb lépés, amit tehetsz. Mond el, hogy neked ez a bajod és kész.
OKJ-ra aug. végéig lehet jelentkezni, bár a helyek betelhetnek....
3/6 A kérdező kommentje:
igen csak, hogy a sulimba csak szerdánként vannak bent engem meg csütörtökön hívtak, hogy kedden menjek...ezért vagyok tanácstalan...
2010. júl. 23. 19:01
4/6 czibles válasza:
volt ofődnek semmilyen elérhetőségét nem tudod?
ő meg tudná kérdezni neked, hogy indul-e.
5/6 A kérdező kommentje:
Írtam már neki de semmi reakció...Nem tudom mit tegyek:S
2010. júl. 23. 21:00
6/6 anonim válasza:
A legtöbb suliban bent vannak hétfőnként, emeld fel a telefont, hívd fel a sulid és kédezd meg, hogy most akkor mi van. Ofődnek is van telefonja (ha megadta a számát), egyszerűbb, mint írkálni. Ha nem indul a képzés, egyértelmű, kedden indítasz beíratkozni. Ha nem tudják, szerintem akkor is menj el, mert abból már nem lesz semmi. Ha meg biztosra mondják, hogy a suliban indul a dolog, akkor az is egyrtelmű. Lényeg, hogy ne a társaság miatt cseszd el a jövőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!