78 pont körüli írásbelivel behívhatnak, esetleg felvehetnek meg a Karinthy Frigyes Gimnáziumba?
Tudom,hogy volt már hasonló kérdés, viszont az régebbi évekhez kapcsolódott, szeretném tudni, hogy 2020-ban lehet e lehetőségem oda menni.
Azt is tudom, hogy nem lett jó, és nem is vagyok rá büszke, viszont az az álomsuli, és nagyon szeretnék oda bekerülni.
Milyenek az esélyeim?
Elvileg mindenkit behívtak, igazából én sem tudom, hogy pontosan milyen határ van.
Másik kéttannyelvűnél hallottam, hogy az írásbeli és a hozott talán 108 a minimum, de ez a gimnázium korlátja.
Szerintem mindenkit behívtak. ☺️
Szia. Azta, ezt nem tudtam. Nézegettem ilyen régebbi kérdéseket, ott is azt írták, hogí mindenkit behívnak, azt hittem idén is így van...:O
Amúgy ide jelentkeztél elsőnek?
En arról a suliról még nem is hallottam! Mondjuk valószínűleg azért, mert nem környékbeli vagyok... 😅
Biztos jó suli, sok sikert a továbbiakban!!🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!