Melyik iskola az erősebb, jobb hangulatú?
A 18.kerületi Karinthy Frigyes gimnáziumot, a 16.kerületi Szerb Antal gimit és az Újbudai József Attila gimnáziumot néztem ki eddig. Tudnátok mondani róluk véleményt? Akár pozitívat, akár negatívat.
köszönöm előre is :)
Szia, a Jóskáról tudok nyilatkozni, oda jártam :) ahogy az első írta, óriási a túljelentkezés. Ha már bent vagy akkor valóban teljesíthetô. Nem mondom, hogy könnyű, ezt mindenki maga döntse el :)
Én imádtam, legjobb osztály, viszonylag jó tanárok, és Brunner jutott ofőnek. Sok program volt, jag napok, kirándulások, ilyesmi... Életem legszebb időszaka volt oda járni!
Ahogy olvasom a kommenteket, látom, hogy sok itt a Jóskás, úgyhogy én is csatlakozom hozzájuk Jóskásként:)
Nagy a túljelentkezés, nehéz bejutni, viszont könnyű bennt maradni, nem hajtják ki a beledet, viszont elég jó tanárok vannak, jók a programok, mindig van cserediák Olaszországba, vagy Izraelbe, terepgyakorlatok, JAG-napok, filmtábor, házi versenyek stb. És ami a legjobb, itt tényleg életed legszebb 4-5 éve vár rád, na jó ez közösség függő, de viszont tényleg, sokszor úgy érzem, mintha a sulim lenne a második családom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!