Melyik iskola az erősebb, jobb hangulatú?
A 18.kerületi Karinthy Frigyes gimnáziumot, a 16.kerületi Szerb Antal gimit és az Újbudai József Attila gimnáziumot néztem ki eddig. Tudnátok mondani róluk véleményt? Akár pozitívat, akár negatívat.
köszönöm előre is :)
Szia, kedves Dorina!<3
Említetted, hogy érdekel a Szerb Antal Gimnázium. Az ilyen szülői tájékoztató holnap lesz, azt hiszem, nekem viszont nincs lehetőségem elmenni rá. Ha nagyon nagyon nagyon szépen megkérlek, akkor le tudnád írni majd nekem, hogy mi volt a suliban, mennyire tetszett és ehhez hasonlók? Persze csak ha mész.
Előre is köszi!;)
Szia, kedves utolsó válaszoló!
Voltam a Szerb Antal gimi igazgatói tájékoztatóján. Az iskola tenyleg szép, az udvar is hatalmas. Az igazgató úr nekem szimpatikus. Azt hiszem talán 93% volt a felsőoktatásba bejutott diákok száma. Indul előkészítős osztály is, nem tudom teged melyik szak érdekel, de ez fent van a honlapon.
Nekem a JAG szimpibb volt,de ha ide akarsz menni, nem hiszem, hogy később megbannad a döntésed :)
Szia! Én most nagyon úgy néz ki h lehet h jóskás leszek!
173 pontom van😬 összesen
Spanyol sima szak a cél
#27-es, felvettek végül?
(én is spanyol simán vagyok és nem bántam meg, hogy erre jöttem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!