Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik iskola az erősebb,...

Dorina118 kérdése:

Melyik iskola az erősebb, jobb hangulatú?

Figyelt kérdés

A 18.kerületi Karinthy Frigyes gimnáziumot, a 16.kerületi Szerb Antal gimit és az Újbudai József Attila gimnáziumot néztem ki eddig. Tudnátok mondani róluk véleményt? Akár pozitívat, akár negatívat.

köszönöm előre is :)

2019. szept. 11. 22:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Húha, nehogy a Szerb lemaradjon, én is küldök kommentet egy ottani diákként. Nagyon jó suli, rengeteg program, erős, de nem meghalós tempó, segítőkész tanárok, érettségire jól felkészít. És az épület sem utolsó. Mivel a Szerb a kerület legjobb sulija, rengeteg plusz támogatást, lehetőséget meg hasonlókat kap az önkormányzattól is. Az utóbbi években rengeteg felújítás volt, egyre szebb az épület. A parkja meg hatalmas, szünetekben nagyon jó érzés kimenni oda sétálni. Javaslom, menj el a nyílt napra, kérdező, és nézd meg :)
2019. okt. 13. 18:53
 22/31 anonim válasza:
100%

Szia, kedves Dorina!<3

Említetted, hogy érdekel a Szerb Antal Gimnázium. Az ilyen szülői tájékoztató holnap lesz, azt hiszem, nekem viszont nincs lehetőségem elmenni rá. Ha nagyon nagyon nagyon szépen megkérlek, akkor le tudnád írni majd nekem, hogy mi volt a suliban, mennyire tetszett és ehhez hasonlók? Persze csak ha mész.

Előre is köszi!;)

2019. okt. 14. 16:03
 23/31 A kérdező kommentje:

Szia, kedves utolsó válaszoló!

Voltam a Szerb Antal gimi igazgatói tájékoztatóján. Az iskola tenyleg szép, az udvar is hatalmas. Az igazgató úr nekem szimpatikus. Azt hiszem talán 93% volt a felsőoktatásba bejutott diákok száma. Indul előkészítős osztály is, nem tudom teged melyik szak érdekel, de ez fent van a honlapon.

Nekem a JAG szimpibb volt,de ha ide akarsz menni, nem hiszem, hogy később megbannad a döntésed :)

2019. okt. 19. 13:34
 24/31 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen a válaszokat! <3
2019. okt. 19. 13:35
 25/31 anonim ***** válasza:
Szia! Végül melyik suliba mentél, és hány ponttal vettek fel? :)
2021. jan. 31. 12:09
 26/31 anonim válasza:
Szerb szerintem annyira nem jó jár oda ismerősöm sok a klikkesedés viszont az oktatás erős (bár szerintem annyira nem erős ahoz képest amilyen magasan van a pontszám)
2021. febr. 2. 16:28
 27/31 anonim ***** válasza:
Melyik suliba mentél végül?
2021. márc. 2. 18:39
 28/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végül a József Attilába mentem, összesen 86 pontom lett (46 magyar, 40 matek) és bár bár csak november közepéig jártunk be, így is nagyon megszerettem a sulit. Tényleg sok a segítőkész tanár, a hangulat is nagyon jó, a programokról nem tudok nagyon nyilatkozni az online oktatás miatt, de például a neolatin est nagyon tetszett. Aki sulit keres (bár az ideiről már lecsúsztam:(), de a mostani hetedikeseknek nagyon ajánlom a Jóskát, tényleg egy jó döntés. :D
2021. márc. 7. 14:25
 29/31 anonim ***** válasza:

Szia! Én most nagyon úgy néz ki h lehet h jóskás leszek!

173 pontom van😬 összesen

Spanyol sima szak a cél

2021. márc. 7. 15:41
 30/31 A kérdező kommentje:

#27-es, felvettek végül?

(én is spanyol simán vagyok és nem bántam meg, hogy erre jöttem :D)

2021. máj. 30. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!