78 pont körüli írásbelivel behívhatnak, esetleg felvehetnek meg a Karinthy Frigyes Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy volt már hasonló kérdés, viszont az régebbi évekhez kapcsolódott, szeretném tudni, hogy 2020-ban lehet e lehetőségem oda menni.
Azt is tudom, hogy nem lett jó, és nem is vagyok rá büszke, viszont az az álomsuli, és nagyon szeretnék oda bekerülni.
Milyenek az esélyeim?
#továbbtanulás #két tanítási nyelvű #szóbeli #központi #felvételi pontszám #Karinthy Frigyes Gimnázium
2020. jan. 19. 23:14
1/21 A kérdező kommentje:
Még*, lehet-e*
2020. jan. 19. 23:16
3/21 anonim válasza:
Tavaly 76 pontos írásbelivel simán, különösebb izgalom nélkül felvették az egyik ismerősömet. Gondolom, ha oda akarsz menni, a jegyeid elég jók, az is számít. Most készülj a szóbelire és ne legyél elkeseredve, a 78 pont egyáltalán nem rossz!
4/21 A kérdező kommentje:
Hát mindig kitűnő voltam, kivéve hatodik év végén matekból, azon kívül csak ötös.
2020. jan. 20. 07:10
5/21 anonim válasza:
A felvételi vizsga nem témazáró dolgozat. Az egymáshoz képest elért eredmény számít, nem pedig az, hogy konkréten hány pontot szereztél. Persze minél többet, annál valószínűbb, hogy elöl vagy a rangsorban.
6/21 anonim válasza:
Az elmúlt években ilyen bizonyítvánnyal és 60 ponttal már behívtak szóbelire embereket a Karinthyba. Persze ahogy az utolsó írja, nem tudni, idén mi lesz, de nagyon valószínű, hogy a 78 pontszámmal simán behívnak.
Aztán hogy felvesznek-e, az már más kérdés, de ha ennyire motivált vagy, biztos jól teljesítesz majd a szóbelin.
7/21 anonim válasza:
Úgy tudom, a Karinthy tavaly mindenkit behívott szóbelire, aki oda jelentkezett.
8/21 anonim válasza:
Németre és a 4 évesre nagyobb esélyed van.Angolra a 80 felettieket szeretik felvenni.
9/21 anonim válasza:
#8 Nem feltétlenül. Tavaly 76 pontos írásbelivel és kitűnő bizonyítvánnyal könnyedén, különösebb izgalom nélkül bejutott egy ismerősöm. Egyáltalán nem volt hátul a rangsorban, már az ideiglenes listán látszott, hogy simán bent lesz. Kérdező, ne stresszelj, készülj a szóbelire, h ott is jól teljesítesz, simán van esélyed! (Ráadásul az a 78 pont akár több is lehet, hiszen még nincs hivatalos eredmény.)
10/21 anonim válasza:
Végül hány pontod lett? Behívtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!