Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnátok rangsorolni a gépész...

Tudnátok rangsorolni a gépész főiskolákat?

Figyelt kérdés
Ha fel lehetne állítani egy rangsort, vajon, hogy nézne ki az első 10 helyezett? Munkáltatói szempontból is fontos kérdés, melyik fősikolákat nézik kevésbé jó szemmel, amivel nehezebb elhelyezkedni?

#rangsor #gépészmérnök #gépész főiskolák
2020. jan. 16. 12:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8: Ezt biztos, hogy nekem szántad? Pont ezt próbáltam elmagyarázni, hogy mindegy mi van a diplomára írva, mert abból nem derül ki semmi.
2020. jan. 16. 22:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

#11 Neked szántam, és, úgy, hogy egyetértettem veled. Szerintem is mindegy hol végez valaki, iskolapadból kilépve akkor is csak kezdő mérnök valaki.

#10 Öszintén fogalmam sem volt hány szakirány érhető el náluk, kétszer jártam az új karjukon, szuper volt. Egyébként több ott végzett kollégám van, akik Szegeden végeztek, pl PLC-ben, hő- és áramlástani ismertben eléggé ott vannak.

2020. jan. 16. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!