Mi ez a nagy ellenszenv az ELTE-vel szemben?
Más egyetemek hallgatóitól lehet ezt tipikusan hallani, hogy az ELTE teljesen lezzülledt egyetem, egyáltalán nem jó. Csak a hírnevéből él.
Sőt, egyesek kifejezetten "gyenge és rossz" egyetemnek tekintik!
Pl. károlisok instant gyűlölik az ELTE-t, de sok más egyetemistától is hallani ezt.
Ezzel szemben az ELTE felől nem hallani ennyi keserűséget más egyetemek irányába.
Valahogy úgy tudnám leírni ezt a szituációt, mint a mérnökök és a bölcsészek kapcsolata:
A mérnök(nem mindegyik, csak frusztrált/gyengébbik részük) beszól, de a bölcsész nem viszonozza.
Vannak kivételek, biztos van nagyszájú bölcsész is, de nem ez a tendencia.
Én, mint ELTE-s talán elfogult vagyok néha, elismerem.. de hogy gyenge egyetem lenne, azt sosem fogom! :D
Az egyszerűen nonszensz.
Igen, nem gyakorlatorientált ez az egyetem, hanem egyenesen az elméletre fókuszálnak a tanárok, igyekeznek tudományos felfogásra nevelni minket.
Bizony, ez nem mindenkinek megy és nyilván egyszerűbb az egyetemre rámondani, hogy xar meg béna, amikor csak önmagunkba kellene egy kicsit nézni.
Savanyú lehet az idei szőlő.
Igaz, az irigység emberi dolog, ezért nem is hibáztatnék senkit, ha irigy lenne, viszont az illem megköveteli, hogy ezen uralkodni tudjunk.
Megjegyzem, hogy egyáltalán nem felvágni akarok ezzel a screenshottal, csupán a tényeket közlöm. :)
Szuper és kit érdekel a sanghaji rangsor? :D
Nézz inkább egy topuniversityranking -et
Úgy tűnik, hogy téged eléggé frusztrál. :D
Csak egy tipp.
Ha valóban valami komoly egyetemre járnál és fizikával foglalkoznál, valószínűleg nem itt írogatnál.
Mellesleg ha nem érdekelne, akkor nem válaszolnál tovább, de mint azt a belső frusztráltságod diktálja, minden válaszom után visszatérsz, próbálsz megsérteni, ami persze kudarcba fullad. :D
Ez magyarul azt jelenti, hogy nem "xarod le"! :D
Nem értem a többi válaszoló ellenérzéseit. A kérdező az ELTÉ-re jár, és nem szereti, ha lenézik miatta. Ebbe én semmi dicsekvést nem látok.
Én nem vagyok eltés, de külsősként semmi bajom az egyetemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!