Beiskolázással kapcsolatban kérdeznem, hogy a 10kerbe jár oviba, örmezön lakunk, Törökbálintra van bejelentve, melyiket nézik alapul beiskolázásnál? 10 kerböl kényszerböl viszem, utolsó éve volt az oviban.
Figyelt kérdés
22 kerületben néztem egy iskolat,de gondolom a kerületi ovodásokat elöre veszik:(2008. nov. 14. 15:44
1/5 anonim válasza:
A beiskolazasnal a lakcimkartyan szereplo cimet nezik, azt a sulit ahova korzetileg tartoztok.
A polgarmesteri hivatalban az oktatasi osztalyon kerdezd meg, mert ok dontenek minden gyermek beiskolazasarol, nem pedig az iskolak.
En is nemreg jartam ott, ugyhogy menj csak nyugodtan, megmondjak mit kell tenned!
2/5 anonim válasza:
pár éve van egy olyan szabály,hogy bármelyik suliba beírathatod a gyermeked - az a kérdés csak,hogy mennyien jelentkeznek abba az iskolába, de szerintem manapság nem kell teltháztól tartani
3/5 A kérdező kommentje:
ez a suli pont magyar-angol két tanitási nyelvű programmal müködik,szerintem sokan akarjak benyomni a gyereküket,gondolom a kerületi ovodások meg elönyt élveznek!
2008. nov. 14. 18:14
4/5 anonim válasza:
Őrmezei Általános Iskolába tartozol akkor, tartózkodási helyed szerint, ám ezt nem ajánlom! Ha erős sulit szeretnél, akkor pár megálló a Kelenvölgyi Ált. Isk. ha lazábbat, de jobb, családiasabb hangulatút, akkor a Bocskai István Ált. Isk-et ajánlom.(Itt van az órarendbe építve úszás, vívás és sakk is) illetve mindegyik osztálynak más a "választottja" én pl. anno színjátszós osztályba jártam, a fölöttem levő osztály pedig néptáncos volt.
5/5 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!