Egyetemi vizsgák az órarenddel összeegyeztetve vannak, vagy akármikor lehetnek?
Vizsga a vizsgaidőszakban van, te inkább ZH-kra gondolsz. Van amelyik tanár órán íratja, de sokan órákon kívül.
Előző évbe nekem például volt, hogy reggel 8tól 18-ig óráim voltak, aztán 18-tól 19:30-ig írtam egy ZH-t, majd 20-tól 21:30-ig még egyet.
Szóval akármikor írathat. (Meg az órákkal is játszanak ha van valami, pl. egyik héten elmarad egy óra, cserébe kövi héten tovább tartja, stb.)
Ha dolgozni akarsz mellette, akkor mindenképp rugalmas beosztásban tedd.
Zárthelyi dolgozatok lehetnek az órarendben szereplő időszakban, egyébként egy szemeszter tipikusan két részre oszlik:
1. Szorgalmi időszak: Ekkor vannak az óráid, és ekkor történhet valamilyen számonkérés az aláírásért (ami feljogosít vizsgára menni)
2. Vizsgaidőszak: Ilyenkor vannak a vizsgáid, de nyugi, ezeket is jó előre látni fogod a Neptun rendszerben és több lehetőség közül fel tudod majd venni a neked megfelelő időpontot.
Előre tervezni? :D Volt már, hogy azt hittem, hogy na ez egy laza nap, 4kor már otthon leszek, aztán 9kor jöttem el :D
Előretervezni max 1 héttel előre tudsz valamennyire, de az se fix.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!