Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A BGE levelező képzésein van...

A BGE levelező képzésein van egy 400 pontos minimum határ?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Felvin nézegettem a 2024 szeptemberi ponthatárokat, és feltűnt, hogy a BGE levelező képzésein 400 volt a bejutási ponthatár. Ebből jutottam arra a következésre, hogy ez valamiféle minimum lehet. Aztán olvastam az oldalukon valamit erről a 400 pontról, de lehet ez valami általános intelligenciát érintő előszűrés, amin én elhasaltam, mert nem értettem, hogy most él-e még ez a rendszer vagy sem.

Levelező képzésre szeretnék jelentkezni, de nekem maximum 393 jöhet össze, szóval szeretném tudni, hogy érdemes-e a BGE-re jelentkeznem, vagy 400 alatt felejtős.

febr. 1. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
400 alatt esélytelen, lassan a 410 is kevés lesz.
febr. 1. 11:52
 2/6 anonim válasza:
Szia! Nem értem, hol látsz a BGE levelező szakokon 400-as ponthatárt. Simán bejutsz ennyi pontszámmal. Milyen szak érdekel?
febr. 2. 11:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Felvin néztem a 2024es pontgatárokat, és 400 volt majdnem az összes nem önköltséges levelező szak a bge-n. Most ránéztem újra, és 370 mind. Elég fura.
febr. 2. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is pont ezt néztem, esélytelen hogy 370 volt eddig. Pár nappal ezelőtt még 400 alatt nem volt semmi. Ráadásul idén csökkentve lettek a helyek, szóval kb esélytelen, hogy 400 alatt legyen ebben az évben.
febr. 2. 21:31
 5/6 anonim válasza:

Hát nem tudom mit néztek, de tavaly nagyon alacsony volt a ponthatár, nem volt 400.

Felvi.hu, ponthatárok, statisztikák, 2024 szeptemberben induló képzések.

febr. 2. 22:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt néztem. Lehet, azért beszélünk el egy kicsit egymás mellett, mert nem említettem, hogy állami finanszírozott képzésben gondolkodom csak.
febr. 5. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!