Mekkora legyen egy homorú tükör görbületi sugara, hogy arcunkról 3-szoros nagyítású látszólagos képet adjon az arcunktól 25 cm távolságra?
Figyelt kérdés
Valamint milyen távol legyen az arcunk a tükörtől?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2019. jún. 6. 12:54
11/18 anonim válasza:
Akkor te nem ismered a Schrödinger egyenlet időfüggetlen alakját. Ez egy sajátegyenlet lényegében. Hullámfüggvény van benne, és energia-sajátérték...
12/18 anonim válasza:
hadd kérdezzem meg, mérnök vagy véletlenül? :D
13/18 anonim válasza:
Nem korrekt kérdésre kérdéssel válaszolni...
14/18 anonim válasza:
De akkor tegyél már fel normális kérdést pali 😂😂
Mi az hogy megoldottam-e vasra? 😂
Te már megoldottad az F=ma -t vasra? 😂😂😂😂
Mondd el szépen mi a konkrét kérdés és akk tudok válaszolni.
Nade, mérnök vagy ugye? :)
15/18 anonim válasza:
Mérnök vagy? Sírok :D :D
Mi az, hogy vasra?? Megoldottad már a Maxwell egyenleteket fotonra?
"Nagyon komoly matematika kell oda, nem csak a 4 alapművelet, mint egy egyszerű leképezési törvénynél.."
A geometriai optika igenis unalmas. Könnyű, de attól még unalmas.
16/18 dq válasza:
Valamiért én sem szerettem.
Ma fejjel már jobban szeretném, szerintem.
17/18 anonim válasza:
Én azt nem értem minek kellett megemeli az arányát, én anno 2015-ben érettségiztem. Pont elég volt annyi ebből a bohockodásból. Most már több van. Mi 6 osztályosban 8.-ban vettük, az bőven elég volt. Nem kellett volna még a végén is ezzel xarakodni.
18/18 anonim válasza:
A 3D időfüggetlen Shrödinger egyenletet oldjátok meg vasatomra. Ez a feladat. Ha az energia-sajátértékeket megadjátok, azzal is megelégszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!