Mit tegyek? Nagyon hulye vagyok matekbol. Tobb lent!
Ez az egesz matekos probléma 5.osztalyban kezdodott el amikor bejottek a tortek. Itt meg harmas voltam. Aztan evrol evre egyre rosszabb es rosszabb lettem. Most 2es leszek evvegen. Viszont most írtunk kis dolgozatot amiben 1,5pont kellett volna a 2eshez de nem lett meg szoval ujabb egyest kaptam:(
Most 1,71 az atlagom. A matek tanarom 1,50tol mar kettest ad. Nem ez a problema. A baj az hogy fogunk irni meg egy temazarot ami ugye 2 jegyet er
Ezenkivul meg egy belsi meres lesz. Ami elvileg 3 jegyet er...
Borzasztoan ketsegbe vagyok esve. Egyebkent azt tudni kell rolam hogy nem vagyok buta lany. Ev vegen mimdenbol 4es leszek.
De a matekot egyszeruen nem ertem:/ Elmentem korreletalasra ahova heti 1x jarok egy orara viszont most a sok doga miatt heti 2x fogok menni. Lehet hogy beteg vagyok? :( Iszonyatosan felek hogy megfogok bukni. Es mielott jonnenek azok a valaszok hogy jajj ne most kapj eszbe... Nem most kapok eszbe egesz evbe javitani probalok. A temazarot jovo heten fogjuk irni. Gondolkoztam azon is, hogy valamelyik doganal nem megyek be mert a tanarno ilyenkor ev vege fele nem szokta megiratni a hianyzokkal a dolgozatot.
Koszonom ha vegig olvastad:)
Köszi a gyors valaszokat:)
1. Hat valamennyit fejlodtem, peldaul a geometriai szerkeszteseket meg tudom csinalni. Meg peldaul az egyenleteket eloszor nem ertettem, de a magantanarom tokeletesen elmondta :) Szoval segit valamit de sajnos nem sokat csak annyit hogy epp kettes a dolgozatom... :(
2. Megnezem az oldalt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!