Németesek! Helyesek az alábbi mondatok?
Ich möchte dir etwas sagen. Ich weiß, dass dieser Brief interessant ist, aber ich habe nur diese Möglichkeit dazu, weil ich es persönlich weiss nicht
Szeretnék elmondani valamit. Tudom érdekes hogy levelet írok,de csak ez a lehetőségem erre, mert személyesen nem tudom.
Es wäre schön, etwas in irgendeiner Form zu sagen. Ein Freund unseres gemeinsamen Freundes fragte Sie ein paar Dinge, die ich brauchte. Ich sah dich an und änderte in 3 Sekunden etwas in mir (es gab einen genauen Grund dafür, aber es ist nur ein Geheimnis. Ich möchte, dass es bei uns bleibt
Jó lenne, ha valamilyen formában mondanál erre valamit. Egy barátom aki közös ismerősünk megkérdezett tőled pár dolgot azoj nekem kellettek. Rád néztem és 3 alatt megváltozott bennem valami(volt egy pontos oka is mitől, de ez egyenlőre titok. Szeretném ha ez közöttünk maradna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!