Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Angol házi. Kijavítod légyszív...

Angol házi. Kijavítod légyszíves?!

Figyelt kérdés

1. Which of these foods are healthy and which are unheealthy? Can you think of any other healthy or unhealthy kinds of food? (itt vannak képek)

Healthy foods are chicken fish and fruits.

Unhealthy foods are fast-food, cake, chocolate.

Also I think healthy foods are vegetables.

But there are more unhealthy foods than there are in this picture. For example: Chips, cookies, read meat etc...

Because these foods are full of with sugar, salt and these don't contain fruits, vegetables.

2. What is you favourite dish? Why?

My favourite food is the pancake with nutcream.

Because its not take a long time to make it, very delicious.

3. Have you ever tasted ethnic food? Did you enjoy it?

Yes Ive tasted Chinese food.

I am not much fun of these foods, because these are full of with vegetables and I prefer eating fruits.

2010. jún. 8. 20:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
az nem 'altough' ??
2010. jún. 9. 17:16
 12/18 anonim ***** válasza:
az 'also' azt jelenti 'szintén, is'. Rettentő logikátlan a mondat elején...
2010. jún. 9. 17:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Meg egyszer megprobalom elmagyarazni: a mondat elejen NEM is-t jelent, hanem "furthermore"-t, ezert van ertelme! Nem szabad tulhasznalni, mert valoban sokkal jobban hangzik a moreover, de ettol meg hasznalt.
2010. jún. 9. 17:43
 14/18 anonim ***** válasza:

hát holnap esküszöm az angol tanszéken kezdek reggel...

te ezzel hol találkoztál? tedd már meg, hogy írsz nekem valami forrást, szeretnék utána járna, mert én ezzel még soha nem találkoztam...

2010. jún. 9. 18:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Amerikaban nottem fel es a kornyezetemben mindenki hasznalta igy. Nem tudok ra forrast mondani, te se forrasbol tanultal meg magyarul gondolom. :) Csak azt tudom mondani, amit gyerekkorom ota hallottam, es szoktam igy hallani, a mar fentebb emlitett jelentesekben.
2010. jún. 9. 19:17
 16/18 anonim ***** válasza:

ja, hogy Amerika, az más. miért nem ezzel kezdted...

A Standard British English-ben nem igen használják, nálunk illetve a legtöbb nem angol anyanyelvű országban azt tanítják.

2010. jún. 9. 20:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Hat, bocsi, nem gondoltam, hogy ez relevant:D

Meg sosem tanultam angolul europaban, nincs tapasztalatom:D Meg az UK-ben sem jartam eddig.

2010. jún. 9. 20:57
 18/18 anonim ***** válasza:

nagyon sokat számít, rengeteg eltérés van az angolban, és ha nem az itt tanított Standard English-t használod az iskolában, nyelvvizsgán kegyetenül húzzák alá az irományaidban pirossal az eltéréseket...

egyébként megkérdeztem a férjemet, aki külföldi, hivatalos nyelvük az angol, ős sem ismeri ebben a formában...

2010. jún. 9. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!