Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tudnátok segíteni ebben a...

Tudnátok segíteni ebben a matek feladványban?

Figyelt kérdés

Valaki tudna nekem segíteni ebben a matek feladványban: [link]

Én nem nagyon tudom mit kezdjek vele, ha valaki tudna adni valami instrukciót vagy segítséget az elindulásban megköszönöm! Köszi hogy elolvastad legyen további szép napod! :)

2017. júl. 27. 08:24
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Ha semmilyen más információ nem áll rendelkezésre akkor egy adott karikából leszármazó két karikában lévő számok összege vagy szorzata adja meg a felső számot.
2017. júl. 27. 08:31
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
de a hogy elnézem inkább csak a szorzata jöhet szóba
2017. júl. 27. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Kb. akárhány szabályt ki lehetne találni, ez így egy különösen határozatlan feladat.
2017. júl. 27. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak megjegyezném, hogy azok akik szórakozásból lepontoznak a kérdezőkkel b@@sznak ki nem a válaszolókkal.

Node szünidő van aztán a pistikék nem tudják mivel elütni az időt

2017. júl. 27. 15:50
 5/5 Tom Benko ***** válasza:

@2: Összege is simán lehet. De valóban rengeteg szabály lehet.

Pl.

I. (4),(2,2),(1,2,1),(1,1,1,1),stb... Itt az a szabály, hogy mindegyiket két részre osztom, és a karikákba beírok egy-egy részt. Ha egy karikába két vonal vezet, akkor a részek összegét.

II. A bal oldali karikának a jobb oldali hatványa kerül a felettük lévőbe. (4),(2,2),(\sqrt{2},2,1),(\sqrt[4]{2},2,1,1), stb...

2017. júl. 28. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!