Mit csináljak matekórán?
Figyelt kérdés
Holnap fordított nap van az iskolánkban és én tartom a matekórát. 7. osztályban hogyan foglaljam el az osztálytársaim? Együtt csináljunk valamit vagy mindenkinek saját feladata legyen?2017. máj. 2. 16:29
1/6 anonim válasza:
Leginkább te ismered az osztálytársaidat, hogy milyen feladatokat szeretnek. Én logikai vagy verseny feladatokat vinnék és pár perc szabad gondolkodás után együtt megoldanám az osztállyal. Esetleg még felvételi feladatokat is vihetsz, akár érettségikből is szemezgethetsz, majd a végén közlöd velük, hogy ez bizony érettségi feladat volt tavaly, látjátok, milyen okosak vagyunk? Nem is lesz az olyan vészes.:D Bocsi ha ez már túl kocka lett.XD
2/6 anonim válasza:
"érdekes matematikai feladatok" Google...
Nézd végig, amelyik tetszik azt felírod/kinyomtatod és beviszed, aztán elszarakodtok vele 45 percig.
3/6 anonim válasza:
Amikor általánosba jártam én is tartottam ilyen órát. Mi elmentünk fagyizni (a rendes tanórák sem voltak sokkal értelmesebbek)...
A logikai feladatokat viszont általában szeretni szokták az emberek, szóval én azt választanám.
4/6 anonim válasza:
Csak könyörgök érettségi feladatot ne vigyél mert annál unalmasabbat már kitalálni sem lehetne :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
2017. máj. 2. 19:11
6/6 Tom Benko válasza:
1; Vállaltad vagy kaptad?
2; Lehet feladatokat megoldani, de azzal nagyon rá kell készülni, hogy érdekes legyen mindenkinek.
3; Tarthatsz előadást valami érdekes matematikai témáról is, ehhez pedig bármilyen motivációs feladat jó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!