Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segitene nekem valaki lefordit...

Segitene nekem valaki leforditani angolrol magyarra a kovetkezo szoeveget?

Figyelt kérdés

Egesz egyszeruen meg szotarral sem tudok normalis mondatokat faragni az alabbi szovegreszbol... nagyon halas lennek,ha valaki segitene nekem egy kicsit :) !

Project results

Results describe the services or products to be delivered to the intended beneficiaries.

This is what the project management is promising to deliver. The results are more

detailed than the objectives and the goal, and should be possible to measure through the

use of objective indicators. Special consideration should therefore be paid to this area.

The results should address the main causes of the problem that the target group faces.

To ensure relevant results, project management should have correctly identified the

group’s needs.

Relating back to the previous example, the results would be written as:

• increased number of households connected to the water supply system; and

• increased number of water taps in the village.

The arrows in Figure 6 show how the results of the project can be

tied back to the project’s objectives.

Indicators provide the project team with a quantifiable basis on

which to judge the project’s success in reaching its objectives. The

specification of indicators acts as a check on the viability of the results

and project objectives. It forms the basis for a project monitoring system.

Once the indicators are defined they should be developed to

provide details of quantity, quality and time. The sidebar gives a fivestep

check on how well the indicators have been chosen.

eleg lenne a szoveg elso fele is !

2017. márc. 19. 16:03
 1/2 Arp Du ***** válasza:

Az eredmények jellemzik a szolgáltatásokat vagy termékeket, amiket a projekt a kiválasztott haszonélvezők számára nyújt.

Ennek (az eredmények?) megvalósítását ígéri a projekt vezetőség.

Az eredmények részletesebbek, mint a feladatok és a cél; és mérhetőnek kellene lenniük, objektív indikátorok (tárgyilagos mutatók) segítségével.

Különös figyelmet kellene fordítani erre a területre.

Az eredményeknek meg kellene szólítaniuk a fő okait a problémának, amivel a célcsoport szembenéz.

Hogy gondoskodjanak a helytálló eredményekről, a projekt vezetőségnek helyesen azonosítania kellene a csoport szükségleteit.

Visszautalva az előző példára, az eredmények így lennének írva:

- több háztartás rákötve a víz ellátó rendszerre, és

- több vízcsap a faluban.

2017. márc. 19. 19:40
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon de nagyon szepen koszonooooom ! :)
2017. márc. 19. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!