Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Magyarról Angolra fordítás?

Magyarról Angolra fordítás?

Figyelt kérdés

Szia! Segítséget szeretnék kérni Tőled. Egy fogalmazást kellene írnom Angolul. Magyarul a következő lenne a szöveg:

Sony telefonom van. Általában a kezemben van,a "munkámból" Kifolyólag. Fontos időpontok és találkozási helyek vannak benne. Ezen kívül használom még telefonálásra, olvasásra, üzenetváltásra. Nem szeretem a telefonom, mert sokszor ok nélkül változtatja a beszélőpartnereimet, így az üzeneteket is rossz helyre küldi el. Az utóbbi időben többször is szervízbe vittem emiatt, de sajnos nem tudták megcsinálni. Egy dolog miatt szeretem és az a hangerő. A külvilág kikapcsolása könnyebb lehet egy nagyobb teljesítményű hangszóróval vagy egy remek fülhallgatóval.

Ha netán még a mai napon ezt le tudnád nekem fordítani, azt nagyon megköszönném. Biztos vannak benne olyan szavak, akiket az angol ilyen formában nem tud kifejezni. Akkor arra kérnélek, hogy írd oda, mire javítottad ki!

Fordításodat előre is köszönöm!

2017. jan. 8. 17:08
 1/1 wrspeed80 ***** válasza:
I have a Sony mobile phone. I use it quite often as my job requires me to do so-important meetings and dates are stored on it. I also use it for calling or texting others and reading(mit olvasol? hireket v mit? ide berakhatsz vmit) as well. I don't like my phone because sometimes it changes people in my contacts and therefore messages are sent to the wrong people. I brought it to a repair store recently but unfortunately they were unable to solve the issue. However I do like a feature of the phone and that is volume. Shutting the world out is easier with a high quality speaker or a decent pair of earphones.
2017. jan. 8. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!