Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Abigél help nagyon fontosss?!

Abigél help nagyon fontosss?!

Figyelt kérdés

Hogyan kapcsolódnak a következő személyek Gina életéhez?

Marcell-...

Mimó néni-...

Sokoray Atala-...

Milyen szokás volt a felsősök körében a tanév első napján a 15 perces szünetben?

Milyen hagyományt akart útjára indítani Vitay?Milyen sikerrel?

Mivel magyaráznád Abigél központi szerepét?

2010. máj. 3. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, te hynadikos vagy h Abigélt tanultok?
2010. máj. 3. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Jesszus, még mindig ezen nyűglődsz? Napok óta teszed fel az Abigéllel kapcsolatos kérdéseket. Ennyi idő alatt már régen elolvashattad volna a könyvet vagy megnézhetted volna a filmet.
2010. máj. 3. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Abigél vagyok, mi a gondod?
2010. máj. 3. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
17:37es nagyon vicces vagy
2010. máj. 4. 09:19
 5/6 anonim válasza:

Marcell - francia nevelőnő kislány korában

Mimó néni - nagynéni, ő vezette be a "társasági életbe"

Sokoray Atala - előző iskolájának a névadója

Szokás: férjhez menni a leltárjegyzékhez - a névsort és a leltárjegyzéket előszedik, és ahányadik vagy a névsorban, a leltárjegyzék annyiadik pontja lesz a férjed. Horn Mici férjhezmenetele óta hagyomány, hogy ha már hús-vér fiú nem jut, legalább ilyen legyen nekik is.

Gina azt a hagyományt akarta meghonosítani, hogy a dolgozatot duplán írják meg, egyet "rendesen", egyet pedig viccesen, csak egymásnak, egymás szórakoztatására. Rosszul sült el a dolog, mivel lebuktak, és a "vicces" dolgozat a tanárok kezébe jutott, és hát pont róluk szólt... Nem örültek...

Utolsó kérdés: jaaaj, nagyon kifejtős, nem tudom, hát ő a cselekmény mozgatórugója, ennyi...

2010. máj. 4. 11:06
 6/6 A kérdező kommentje:
kösz.én most regisztráltam és most tettem fel az első kérdésem.nemtom hogy most miért kell piszkálni.utálok olvasni.
2010. máj. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!