Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Abigél című regényből Zsuzsann...

Abigél című regényből Zsuzsanna jellemzésére lenne szükségem . Hogyan Tudnám jellemezni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Zsuzsanna az egyik tanítónő..ugye jól emlékszem?

Régen olvastam,az egyik kedvenc regényem..Ez egyébként házi feladat?

2011. jún. 3. 17:50
 2/6 A kérdező kommentje:
igen ő az egyik tanár diakonissza és őt kéne jellemezni
2011. jún. 3. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Szigorú, de mégis kedves. Meglátja mindenkiben a jót, könnyen megbocsát, őszinte, hazudni nem tud-és nem is szabad neki,- kivételek persze vannak. Személy szerint én azt vettem észre. Hogy eléggé anyáskodó is;főképp Ginával
2012. máj. 2. 22:17
 4/6 anonim válasza:
.Fegyelmezett,racionális nő, Gina osztályának prefektája
2015. febr. 15. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Már nem aktuális de kérdés, de azért leírom.

Az igazgatóhoz hasonlóan mélyen vallásos, de azért rugalmasabb, mint Torma Gedeon. Igyekszik megtalálni az egyensúlyt, hogyan legyen jó keresztyén és diakonissza, és hogyan legyen segítségére a diákoknak. Néha nála is érezni, hogy a hite miatt kissé korlátolt, de a maga módján mindig próbál könnyíteni a lányok életén.

2015. máj. 30. 06:31
 6/6 anonim ***** válasza:

És még annyi, hogy habár ő is emberből van, a személyes érzéseit igyekszik elfojtani, elfogulatlannak lenni mindenkihez, ha nem is mindig sikerül.

Pl: szerelmes Kőnigbe, ezért a védelmére kel, féltékeny Horn Micire, mert azt hiszi, Kőnig őt szereti, Ginával viszonylag, a lehetőségekhez mérten szoros kapcsolatot alakít ki, de ezt mások előtt nem mutatja ki.

Szerintem az ő karaktere azt mutatja meg, hogy még a legistenfélőbb keresztyének, diakonisszák sem tudják "kikapcsolni" magukban a személyes érzéseket

2015. máj. 30. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!