Tudna segíteni diagramkészítésben valaki?
ezt kellene:
Kijelöltem az adatokat de nem úgy hozta be, meg azokat a függőleges vonalakat hogy lehet megcsinálni?
eddig jutottam:
A diagramtípus ne halmozott sáv, hanem csoportosított sáv legyen, úgy lesz egyforma a kettő.
Függőleges vonalak:
Kattints bele a diagramba, rá a vízszintes tengelyre (ahol látod a százalékokat), majd jobb klikk rá és ott van valami olyasmi, hogy "fő vezetőrácsok", így behozza őket.
Az kék sávokhoz tartozó értékeket pedig nem tudom hogy lehet a diagramra varázsolni, ha mást nem, szövegdobozzal egész biztosan megodlható.
átállítottam csoportosított sávra de így sem hozta be, a szövegdobozt hol lehet beszúrni?
Az adattartományból vedd ki a 2005-öt meg 2006-ot, mert teljesen szétcseszi az egészet, azért nem jó a diagram.
Szövegdoboz: beszúrás menü/szövegdoboz
De közben megvan, hogyan kellene szövegdoboz nélkül. Ha JOBB klikkel rákattintasz valamelyik kék sávra a diagramon belül, akkor az összes kék sávot kijelöli, és a felugró opciók közül válaszd ki az "Adatfeliratok felvétele" opciót, és már is kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!