Hogy csináljam meg? Angol házi
Angolra étrendet kell összeállítanom (hogy mit eszek reggelire/ebédre/vacsorára/mit szeretek enni stb../ de eddig csak egy mondatot tudtam össze hozni (I usually eat cereals for breakfast)
13/l
köszi az jó lenne:))
reggelire müzlit szoktam enni és gyümölcsöt vagy joghurtot, de ha nincs időm akkor a reggelit kihagyom, ha hazaértem a suliból akkor szoktam ebédeli azt amit anyukám főz meg sütit:D ha nem főz akkor pizzát rendelünk, vacsorára legtöbbször salátát és halat eszünk
kb ennyi, remélem h ez elég:D amúgy is mindig mást szoktunk enni
eggelire müzlit szoktam enni és gyümölcsöt vagy joghurtot, de ha nincs időm akkor a reggelit kihagyom[Often I eat cereals and fruit,or yoghurt for breakfast,but if I don't have any time,then I don't have breakfast.] ha hazaértem a suliból akkor szoktam ebédeli azt amit anyukám főz meg sütit:D[If I went to home I eat my mum's cooking and bisquits.] ha nem főz akkor pizzát rendelünk[If she don't cooking,We order a pizza], vacsorára legtöbbször salátát és halat eszünk[We usually eat fish and salad for dinner]
remélem segítettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!