Angol házit nem tudom jól írtam-e vki segítene?
He is very popular Dj.(Ő nagyon híres DJ)
He is started music way in 2002 (Ő a zenei karrierjét 2002-ben kezdte el)
His first band is (Az ő 1. bandája)
And started in 2010 the alone carrer Skrillex name (És ő 2010-ben kezdett egy egyedüli karriert Skrillex néven
I chose who man because I listen first
Electronic music make Skrillex and
I was listen to long time
but I these days not listening…
(Én azért választottam őt mert először hallot electronikus zeném Skrilex készítette és én régen sokáig hallgatam de mostanába már nem...)
Remélem tudtok segíteni nagyon jól jönne :)
Oh je. Sok hibád van. Az első mondat jó.
He started his carrier in 2002.
His first band (cool)
He began an one-person band as SkrileX.
I chose him because my first electric music that I heard was SkrileX (Meg hallottam ez esetben, de ha hallgattam akkor:)
...Electric music that I listened to was SkrileX. I listened to SkrileX music for a long time but nowadays I don't.
Olyan hogy múlt időt képezz "is" használattal nincs. A szó ismétlést próbáld elkerülni
Én javítanék egy-két dolgot benne.
- He is a very popular DJ.
- He started his musical carrier in 2002.
- He started his solo carrier as Skillrex/under the name Skillrex in 2010.
- I chose him because the first electronic music I had heard was made by Skillrex. I used to listen to him a lot, but nowadays not so often...
Jaj, a careert végig rosszul írtam, bocsi...
és az első mondat nem jó, az előttem író véletlenül elnézte, mindenképp köll bele a névelő, és a DJ-t nagybötűvel írjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!